Is er speciale verf voor trappen?

Is er speciale verf voor trappen?

We adviseren watergedragen verf voor de trap, deze wordt ook keihard, stink niet en is beter voor het milieu. Kies als beste verf voor de trap een A-merk zoals Sigma, Sikkens of Wijzonol. Dit zijn namelijk professionele merken die garant staan voor de beste bescherming tegen krassen en beschadigingen.

Wat is Traplak?

Door de harde lak is de trap beschermd tegen krassen en stoten. Watergedragen lak is, nadat deze droog is, echt keihard. Belangrijk om te noemen is dat watergedragen lak langer de tijd nodig heeft om helemaal door te harden. Na 14 dagen is de lak volledig doorgehard en kun je met schoenen naar boven lopen.

Welke verf gebruiken om een traptrede te schilderen Sigma?

De kras- en slijtvaste Sigma S2U Nova Traplak is goed reinigbaar, huidvetresistent en ontwikkeld met een anti-slip technologie. Het ideale product om je trap mee te behandelen, daarnaast gaat het slijtage tegen van kleding.

Waarom Trapverf?

Waarom gebruik je een speciale verf voor de trap? Een trap wordt vaak intensief gebruikt en dus is een goede trapverf uiterst belangrijk. Goede trapverf is kras- en slijtvast en daarom een aanwinst om mee te schilderen.

Wat is Trappenlak?

Trappenlak eXtra van Hermadix is een waterverdunbare polyurethaan acrylaathars lak met anti slip werking en zeer hoge slijt- en stootvastheid. De Trappenlak is sneldrogend, geurarm, waterafstotend, niet vergelend en bestand tegen intensief gebruik.

Hoeveel lagen Traplak?

Een standaard dichte trap van 13 treden heeft een oppervlakte van ongeveer 6m2. Voor één laag houdt dit in dat je één blik primer van één liter nodig hebt. Voor twee lagen heb je 2 liter nodig. Om af te lakken heb je twee liter trapverf van de Rubbol Rezisto Satin nodig.

Hoe lang moet Traplak uitharden?

Traplak, Parketlak en andere slijtvaste verf zijn na deze tijd pas ‘op hun best’. Voor lakken is dit meestal 7 – 14 dagen. Voor afschrobbare muurverf zoals muurverf schrobklasse 1 geldt ook dat deze na de volledig belastbare tijd pas schrobvast zijn. Bij muurverf is dit meestal na één maand.

Heeft Gamma Sigma verf?

Sigma Interieur Lak RAL 9001 cremewit zijdeglans beschermt houtwerk binnen, zoals ramen, deuren, 47. Sigma Interieur Lak RAL 7016 antraciet grijs zijdeglans beschermt houtwerk binnen, zoals ramen, deuren, kozijnen en overig houtwerk tegen krassen en stoten.

Related Posts