Hoe kun je een formulier digitaal ondertekenen?

Hoe kun je een formulier digitaal ondertekenen?

Handtekening in pdf zetten

  1. Open het pdf-document dat u wilt ondertekenen.
  2. Klik op het pictogram van een vulpen in de werkbalk.
  3. Klik op Invullen en ondertekenen.
  4. Klik op Ondertekenen, bovenin het scherm.
  5. Klik op Handtekening toevoegen.

Hoe handtekening toevoegen gezondheidsverklaring?

Open het PDF-document of -formulier in Acrobat of Reader en klik op Invullen en ondertekenen in het rechterdeelvenster. Klik op het pictogram Ondertekenen op de Invullen en ondertekenen-werkbalk en kies vervolgens of u uw handtekening of alleen uw initialen wilt toevoegen.

Hoe kan ik schrijven op een PDF?

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen. Voor verticale tekst klikt u met de rechtermuisknop op het tekstvak en kiest u Tekstrichting verticaal maken.

Hoe kun je een PDF ondertekenen?

Open het PDF-document of het formulier dat u wilt ondertekenen. Klik op het ondertekeningspictogram in de werkbalk. U kunt ook Gereedschappen > Invullen en ondertekenen kiezen of u kunt Invullen en ondertekenen kiezen in het rechterdeelvenster. Het gereedschap Invullen en ondertekenen wordt weergegeven.

Hoe kan je een PDF digitaal ondertekenen?

Open uw document met Acrobat Reader DC. Klik op “Tools” zodat alle functies verschijnen Klik nu op “Certificaten”. Scroll met de cursor naar de plaats waar u uw handtekening wilt plaatsen. Klik op “Digitaal ondertekenen”, wetende dat de eID-kaart moet worden ingebracht voordat u verder kunt gaan.

Hoe vul ik een Word formulier in?

Klik in het document op de plaats waar u het besturingselement wilt toevoegen. Selecteer op het tabblad Ontwikkelaars onder Formulierbesturingselementende optie Tekstvak, Selectievakjeof Keuzelijst met invoervak.

Related Posts