Hoe verzeker je een quad?

Hoe verzeker je een quad?

Voor een quad is het wettelijk verplicht om, net als bij je auto, minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Je quad moet daarvoor wel goedgekeurd zijn als bromfiets.

Wat kost het verzekeren van een quad?

Quad verzekeren bij Combi Motors

Model WA WA Volledig Casco
Yamaha Raptor 660R €4,07 per maand €22,82 per maand

Wat is de goedkoopste bromfietsverzekering?

De WA dekking is de goedkoopste brommerverzekering omdat er alleen schade wordt vergoed die je aan een ander aanricht met je brommer. Als er schade is aan je eigen brommer valt dit dus buiten de dekking.

Wat kost onderhoud quad?

Onderhoudsbeurt: Vanaf € 90,- incl. Na de onderhoudsbeurt is uw quad weer geheel rijklaar voor vele uren rijplezier. Een onderhoudsbeurt bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden: Olie verversen en er een nieuw oliefilter insteken. Alle smeernippels vullen.

Wat zijn de goedkoopste brommers?

Goedkope brommers Vanaf 1500,- euro kom je in het segment van de Kymco, SYM en Piaggio terecht. De Piaggio Zip is een absolute aanrader wanneer je een compacte en goede scooter zoekt voor weinig geld.

Wat kost een Tractorverzekering?

Premie Hobby tractor
Per tractor WA € 107,-
Branddekking 4‰ x dagwaarde vanaf € 18,-
Brand/diefstal 5,5‰ x dagwaarde vanaf € 22,50
Casco 6‰ x nieuwwaarde (tractor tot 12 jaar oud) vanaf € 22,50

Voor een quad is het wettelijk verplicht om, net als bij je auto, minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Je quad moet daarvoor wel goedgekeurd zijn als bromfiets. Bij Independer is het helaas niet mogelijk je quad te verzekeren.

Hoeveel kost een quad verzekering?

Bereken Premie Tractor verzekering vanaf € 62,- per jaar.

Related Posts