Heb je een rijbewijs nodig voor een grom?

Heb je een rijbewijs nodig voor een grom?

Dat is me nog meer bevallen dan met welke andere motor ook! MSX for the win!…Eindoordeel.

Motortype Viertakt, ééncilinder, lucht/oliegekoeld
Tankinhoud 5,5 liter
Verbruik +/- 1 op 43
Topsnelheid 105-110km/u
Rijbewijs A1, A2, A

Hoe hard gaat een Honda grom?

Het toevoegen van de vijfde versnelling zorgt niet enkel voor een rustigere rit op hogere snelheid, maar ook voor een topsnelheid van 94 km/u in plaats van 92 km/u voorheen. Het gemiddeld verbruik blijft onwaarschijnlijk laag, op 1,52 liter per 100 kilometer.

Wat is rijbewijs C?

Om een vrachtwagen te besturen, heeft u een vrachtwagenrijbewijs (groot rijbewijs) nodig. Voor zwaardere vrachtwagens is dat rijbewijs C. Voor lichtere types is rijbewijs C1 voldoende.

Wat is het verschil tussen C1 en C-rijbewijs?

Het verschil tussen het C1-rijbewijs en het C-rijbewijs voor vrachtauto’s is voornamelijk het gewicht van het voertuig wat je met het rijbewijs mag besturen. Met het C-rijbewijs mag je voertuigen besturen vanaf 3500 kg tot 50.000 kg, in tegenstelling tot het C1-rijbewijs waarbij je niet zwaarder mag gaan dan 7500 kg.

Wat is verschil tussen rijbewijs C en CE?

Het C-rijbewijs mag behaald worden vanaf 18 jaar, mits men de beschikking heeft over een geldig B-rijbewijs. Om met een aanhangwagen/oplegger te rijden die zwaarder is dan 750 kg moet er een aanvullend rijbewijs worden gehaald, het CE-rijbewijs.

Welke motor mag je besturen met rijbewijs B?

6. Rijbewijs B (Auto) Met een rijbewijs B mag je een voertuig van categorie AM besturen: een bromfiets, een scooter of een lichte motorfiets. Als je je autorijbewijs B behaald hebt voor eind 1988, mag je echter met eender welke motorfiets rijden, zonder beperking op vlak van cilinderinhoud of vermogen.

Related Posts