Hoe annuleer ik mijn NS abonnement?

Hoe annuleer ik mijn NS abonnement?

Dat kan elke maand via onze Klantenservice:

  1. privébericht op Twitter of Facebook.
  2. chat (elke dag van 7.00 uur – 23.00 uur)
  3. telefonisch (dag en nacht bereikbaar)

Hoe lang duurt NS abonnement?

Wat is de tijdsperiode vanaf het moment van aanvraag tot levering van de ov jaarkaart? Levering van een OV-jaarabonnement duurt inderdaad 5 weken. De levertijd van andere abonnement is een week (als je nog geen OV-chipkaart hebt).

Waarom herroepingsrecht NS?

Als je binnen die tijd van gedachten verandert, kun je zonder opgave van reden van het abonnement afzien en het contract ontbinden (herroepen). Dit noemen we het herroepingsrecht.

Hoe lang duurt omzetten OV?

Nadat je aanvraag is verwerkt, staat je nieuwe abonnement binnen 5 werkdagen klaar. Haal je abonnement binnen 6 weken op, daarna verloopt je aanvraag. Gebruik de servicepuntenzoeker om een ophaalautomaat bij jou in de buurt te vinden. Meteen nadat je het nieuwe abonnement hebt opgehaald, kun je ermee reizen.

Wat houdt bedenktijd in?

Als u iets koopt op afstand, moet de verkoper u informeren over onder andere het product en de bedenktijd. In veel gevallen krijgt u een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen u de koop ongedaan kunt maken. Dit geldt niet bij bijvoorbeeld de aankoop van een krant, reis of maatpak.

Hoe werkt keuzedagen NS?

Met Keuzedagen reis je 7 dagen per jaar extra voordelig in de daluren. Keuzedagen 2e klas kosten € 26 per jaar, 1e klas is € 51 per jaar. Keuzedagen zijn niet beschikbaar voor NS Flex-abonnementen.

Kan ik mijn studenten OV tijdelijk stopzetten?

Je hoeft het Tijdelijk studentenreisproduct niet stop te zetten, deze verloopt automatisch na zeven dagen. (wanneer je het Tijdelijk studentenreisproduct stopzet, zet je je reguliere studentenreisproduct stop en moet je het weer opnieuw aanvragen).

Related Posts