Hoe betaal ik op De Lijn?

Hoe betaal ik op De Lijn?

Met welke middelen kan ik betalen?

  • Bankkaarten. Maestro en Mastercard. VPAY en Visa.
  • Betaalapps. Apple Pay. Google Pay.
  • Wearables. Fitbit Pay. Garmin Pay.

Hoe betaal je op de kusttram?

Een dagticket kost € 3,00, maar er zijn nog goedkopere formules: zo betaal je met een SMS-ticket € 2,10 (+ € 0,15 transactiekosten) of als je meerdere keren met de Kusttram reist kun je een 10-rittenkaart voor € 16,00 kopen. Dan kost een ritje slechts € 1,60.

Hoeveel kost een busrit met De Lijn?

De prijzen voor de losse tickets blijven ongewijzigd. Een klassiek papieren biljet voor 60 minuten reizen met bus of tram zal dus ook na 1 februari 3 euro kosten, een sms-ticket 2,15 euro en een m-ticket (via de smartphone) 1,8 euro.

Hoe betalen belbus?

Een vervoerbewijs voor de belbus koop je vooraf via een verkooppunt, Lijnwinkel, ticketautomaat, sms of met de app.

Hoe betaal je de lijn via sms?

Sms-vervoerbewijzen Sms naar 4884 of download de app en koop een sms-ticket of een sms-dagpas voor je op de bus of de tram stapt.

Hoe betalen met gsm De Lijn?

Is er een Google Pay-app?

De Google Pay-app instellen Download Google Pay. Open de Google Pay-app en volg de instructies om de app in te stellen. Voeg een kaart toe wanneer hierom wordt gevraagd. Mogelijk wordt u gevraagd schermvergrendeling in te stellen op uw Android-apparaat.

Waar betalen met Google Pay?

U kunt met Google Pay overal betalen waar u het symbool voor contactloze betaling of Google Pay ziet. U vindt deze symbolen op het scherm van de betaalautomaat of op de kassa. Meer informatie over bekende winkels die Google Pay accepteren . Belangrijk: U moet NFC inschakelen om in winkels te betalen.

Wat kost de lijn?

Een Lijnkaart 10 ritten kost 16 euro. Sommige steden en gemeenten geven korting bij aankoop van een Lijnkaart 10 ritten, waarmee je binnen een bepaald gebied kan reizen. Je kan ook terecht aan een ticketautomaat of in een Lijnwinkel of ander verkooppunt in je buurt. Vanaf 150 euro is de verzending gratis.

Waar koop je een busticket?

een ticketautomaat aan de halte. bij een extern voorverkooppunt. via de Payworld Xpress eShop. in onze Lijnwinkels.

Related Posts