Hoe blijft YouTube afspelen?

Hoe blijft YouTube afspelen?

Je schakelt SIS als volgt uit:

  1. Ga naar je Android-instellingen Apps en meldingen Geavanceerd Speciale toegang Scherm-in-scherm.
  2. Tik op YouTube.
  3. Tik op Scherm-in-scherm toestaan om deze functie uit te schakelen.

Kan je YouTube vergrendelen?

Met Touch Lock voorkom je het ongewenst op knoppen drukken op je smartphone als je graag iets wilt laten zien aan je naasten. Of je hebt kinderen die graag naar YouTube of Netflix kijken op je smartphone maar vinden alle knopjes veel te leuk om ze met rust te laten. …

Hoe kan je apps vergrendelen?

Dat kan middels verschillende Android-apps die in Google Play te downloaden zijn. Eén van de bekendste apps om andere apps mee te beveiligen is AppLock, dat naast apps ook de instellingen, galerij en Google Play Store kan vergrendelen. Dit kan middels een pincode of stippenpatroon.

Je schakelt SIS als volgt in:

  1. Ga naar je Android-instellingen Apps en meldingen Geavanceerd Speciale toegang Scherm-in-scherm.
  2. Tik op YouTube.
  3. Tik op Scherm-in-scherm toestaan om deze functie in te schakelen.

Is YouTube muziek gratis?

Met YouTube Music kun je reclamevrije muziekvideo’s bekijken, maar ook audio van vrijwel alle nummers downloaden en offline luisteren. Nu introduceert Google een gratis versie, per direct beschikbaar in Nederland. De gratis versie van YouTube Music is alleen beschikbaar op Google Home-apparaten.

Wat is het verschil tussen YouTube en YT Music?

Wat is het verschil tussen het “Music”-platform van YouTube en “Music Premium” waarnaar Google Play Music is gemigreerd? YouTube Music is de gratis versie, zoals Spotify Free; YouTube Music Premium is de betaalde versie (€ 9,99/maand), zoals Spotify Premium.

Hoeveel kost YouTube Music?

Je kunt op dit niveau ook geen muziek downloaden voor offline luisteren. Voor muziek en downloads zonder advertenties moet je je abonneren op YouTube Music Premium . Music Premium kost $ 9,99 per maand (£ 9,99 per maand in het VK) – tenzij je al geabonneerd bent op YouTube Premium.

Wat kost een abonnement op YouTube?

Youtube zonder reclame Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.

Waarom stopt YouTube als scherm uitgaat?

Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video’s soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Sluit de YouTube-app of start je telefoon opnieuw op.

Related Posts