Hoe duur is een fietscomputer?

Hoe duur is een fietscomputer?

Een goede fietscomputer met GPS en hartslag kost al snel boven de 100 euro. Als je tevreden bent met snelheid, afstand en wat andere data zoals gemiddeldes dan heb je voor circa 30 euro al een prima fietscomputer voor op het stuur.

Wat doet een fietscomputer?

Een fietscomputer is een computertje wat je op het stuur van je fiets bevestigt. Het meet vervolgens de snelheid, afgelegde afstand en/of andere dingen van de fiets en fietser. De verschillende gegevens lees je af van een lcd-display en vaak kun je met enkele toetsen of op het display zelf wat instellingen wijzigen.

Wat is een goede kilometerteller fiets?

De 5 beste fietscomputers in een oogopslag Garmin Edge 1030 – De beste fietscomputer met navigatie. Garmin Edge 530 – Dit is de beste koop fietscomputer. Mio Cyclo Discover Plus – Dit is de beste fietscomputer voor op reis. Garmin Oregon 700 – Beste fietscomputer voor connectiviteit.

Lees ook:   Hoeveel suiker zit er in perensap?

Welke fietscomputer voor mountainbike?

Beste mountainbike fietscomputers

  1. Garmin Edge 1030 Plus. Garmin is hét merk als het gaat om fietscomputers.
  2. Wahoo Elemnt Roam GPS. Ook deze fietscomputer is een absolute topper.
  3. Mio Cyclo 210. Zoek je een wat goedkopere fietscomputer en vind je de navigatiefunctie belangrijk?

Waarom fietscomputer kopen?

Deze functie zorgt ervoor dat een smartphone de ideale goedkope oplossing is om je fietsactiviteiten te meten. In combinatie met een app, die voor zowel Iphone als Android toestellen beschikbaar is, verander je je smartphone in enkele seconden in een zeer accurate fietscomputer.

Waarom fietsnavigatie?

Een toestel met fietsnavigatie helpt je niet alleen bij het vinden van nieuwe routes, maar meet je gegevens ook nauwkeuriger dankzij de gps. En na je fietstocht laad je alle ritgegevens in op een app als Strava, zodat je gelijk inzichtelijk hebt hoe je de volgende keer nog sneller gaat.

Hoe kies je een fietscomputer?

Voor het recreatieve gebruik is een fietscomputer met 4 functies (tijd, huidige snelheid, volledige en rit afstand) voldoende. De volledige afstand is het aantal kilometers dat in totaal is gefietst met de fietscomputer. De rit afstand kan na elke fietstocht gereset worden, zo begin je elke nieuwe tocht weer bij 0.

Lees ook:   Wat is de rol van een ondernemer?

https://www.youtube.com/watch?v=XVb4J1mg_zs

Related Posts