Hoe gebruik ik Skype op mijn iphone?

Hoe gebruik ik Skype op mijn iphone?

Voor aankopen in de app open je de app, ga je naar het tabblad Gesprekken en tik je op de banner Skype to Phone. Skype-tegoed en -abonnementen die je via de Skype-app koopt, worden in rekening gebracht via je iTunes-account nadat de aankoop is bevestigd.

https://www.youtube.com/watch?v=rtcUQSikZgU

Aanmelden met een bestaand account

  1. Tik op Aanmelden of maken.
  2. Tik op Skype, telefoonnummer of e-mailadres, typ uw inloggegevens en tik op Volgende.
  3. Tik op Wachtwoord en typ het bijbehorende wachtwoord.
  4. Tik op Aanmelden.
  5. Tik op Doorgaan.
  6. Geef Skype toegang tot de contacten op het apparaat.

Hoe kunt u Skype gebruiken?

Skype gebruiken (Windows) Met het programma Skype kunt u via de computer (video)bellen. Dat is gratis als u naar andere Skype-gebruikers belt. Ook naar ‘normale’ telefoonnummers kunt u bellen, maar dat kost geld.

Hoe kunt u met Skype bellen?

Met Skype kunt u met de pc gratis bellen naar andere Skype-gebruikers. Hier leest u hoe u belt met Skype. Om te skypen hebt u uiteraard een computer met internetverbinding nodig en het programma Skype moet op de pc staan. Met de knop verzenden kunt het bericht daadwerkelijk versturen naar iemand uit uw contacten.

Hoe kan ik Skype downloaden?

Download Skype op uw apparaat. Maak een gratis Skype-account aan. Hoe kan ik de laatste versie van Skype downloaden? Ga naar de pagina Download Skype. Selecteer uw apparaat en start de download*. Helpen bij het verbeteren van de ondersteuning voor Skype. Deel je ideeën in een korte enquête.

Hoe start ik een Skype gesprek?

Skype starten. Skype start niet uit zichzelf op. Dit moet u handmatig doen: Klik op de Startknop > Skype. Het kan zijn dat u direct al wordt ingelogd. Mogelijk ziet u een venster met wat uitleg. Klik op om een gesprek te starten. Er volgt een automatische verbinding met een testprogramma.

Related Posts