Hoe gebruik je Vagisil?

Hoe gebruik je Vagisil?

Gebruik van Vagisil Creme: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Breng zo vaak als nodig is aan op de betreffende gebieden van de uitwendige intieme zone. Niet gebruiken als e verzegeling van de tube ontbreekt of verbroken is. Consulteer een dokter bij aanhoudende ongemakken en jeuk.

Welke crème tegen vaginale jeuk?

Miconazol doodt schimmels en gisten, zoals de Candida-gist. Bij vaginale schimmelinfectie. De jeuk en afscheiding verdwijnen binnen enkele dagen. Breng het medicijn in voor u gaat slapen.

Wat is je uitwendige intieme zone?

De uitwendige intieme zone is niet zelfreinigend De uitwendige intieme zone bestaat uit de grote en kleine schaamlippen en wordt de vulva genoemd. In tegenstelling tot de inwendige vagina is dit buitenste gedeelte van de vagina niet zelfreinigend.

Hoe vaak mag je Vagisan gebruiken?

U kunt de frequentie van het gebruik aan uw persoonlijke behoeften aanpassen. Normaal wordt de crème in de vagina 1 x per dag (bijvoorbeeld ’s avonds) aangebracht; na het verbeteren van de symptomen kan de gebruiksfrequentie indien gewenst worden gereduceerd.

Wat moet ik doen tegen jeuk in de vagina?

Bij een schimmelinfectie in de vagina is lokale behandeling met schimmeldodende vaginale crème, vaginale tabletten of vaginale zetpillen (ovules) meestal voldoende. De crème kan, bij jeuk aan de schaamlippen, ook op de schaamlippen worden gesmeerd.

Gebruik van Vagisil Creme: Breng zo vaak als nodig is aan op de betreffende gebieden van de uitwendige intieme zone. Niet gebruiken als e verzegeling van de tube ontbreekt of verbroken is. Consulteer een dokter bij aanhoudende ongemakken en jeuk. Na opening 6 maanden houdbaar.

Wat betekent Vagisil?

Vagisil is speciaal ontwikkeld om de huid rondom de uitwendige intieme zone te verzachten en ondersteunen. Ook werkt het direct om de jeuk te verlichten. De Gyneacologische geteste formule is vrij van kleur- en geurstoffen en geeft geen vlekken. – Verzacht en ondersteunt de huid rondom de uitwendige intieme zone.

Related Posts