Hoe gezond is Ratatouille?

Hoe gezond is Ratatouille?

Voedingswaarden per persoon

Recept incl. menusuggestie
Energie 595 kcal 595 kcal
Vet 20 gram 20 gram
Waarvan verzadigd vet 4 gram 4 gram
Koolhydraten 65 gram 65 gram

Is Ratatouille Frans?

Heerlijke traditionele Franse groentestoof met o.a. courgette, aubergine en paprika, in 30 minuten klaar en bovendien koolhydraatarm!

Wat is een ratatouille?

Het begrip ratatouille heeft 2 verschillende betekenissen: 1) gerecht. pittig Frans gerecht dat bestaat uit een mengelmoes van diverse gestoofde groenten, meestal met aubergine, courgette, tomaat, paprika, ui en knoflook als bestanddelen. 2) verzameling van zeer uiteenlopende zaken; mengelmoes.

Hoe lang kun je Ratatouille bewaren?

Ratatouille kun je in een afgesloten bak in de koelkast max. 3 dagen bewaren.

Waarom heet het Ratatouille?

De Zweedse naam van de film is Råttatouille. Dit is een porte-manteau van Råtta (rat) en ratatouille. De naam Ratatouille (prof. Ratbout Rattatoei) is ook de naam van de slechterik in de Disneyfilm De Speurneuzen.

Hoe lang kun je eten bewaren in de diepvries?

Eten blijft maanden tot wel een jaar goed in de diepvries. Door eten in de diepvries te doen, verleng je de houdbaarheid. Invriezen kan helpen om voedselverspilling te voorkomen. De ideale diepvriestemperatuur is -18 °C.

Hoe heet de jongen uit Ratatouille?

Remy, een rat, heeft een gave voor smaken en droomt ervan om een grote Franse topkok te worden. Zijn familie ziet dit echter niet graag gebeuren en ziet eten als een manier om te overleven.

Waar gaat Ratatouille over?

De rat Remy (Patton Oswalt) leeft met zijn familie op het platte land. Hij heeft een neus voor wat lekker is en een grote interesse in koken. De grote chefkok Gusteau (Brad Garrett) is zijn grote voorbeeld. Als Remy door een ramp van zijn familie wordt gescheiden, weet hij niet precies waar hij terecht is gekomen.

Related Posts