Hoe importeer ik producten uit China?

Hoe importeer ik producten uit China?

Douane. Bij import van goederen uit China worden douanekosten berekend. Voor de invoer van goederen in de EU doe je een elektronische aangifte ten invoer bij de Nederlandse Douane. Een douane-expediteur kan deze aangifte voor je bedrijf regelen, zeker als je hiermee geen tot weinig ervaring hebt.

Hoe kan ik producten importeren?

Op deze pagina:

  1. Doe marktonderzoek.
  2. Maak een importplan.
  3. Check de wetten en regels bij import.
  4. Vind de juiste leverancier.
  5. Check uw toekomstige leverancier.
  6. Maak duidelijke afspraken met uw leverancier.
  7. Bereken de kostprijs van uw importproduct.
  8. Tips.

Bij import van goederen uit China worden douanekosten berekend. Voor de invoer van goederen in de EU doe je een elektronische aangifte ten invoer bij de Nederlandse Douane. Een douane-expediteur kan deze aangifte voor je bedrijf regelen, zeker als je hiermee geen tot weinig ervaring hebt.

Is Banggood hetzelfde als AliExpress?

AliExpress vs Banggood. ze richten zich allebei op het verkopen van producten voor de laagst mogelijke prijs. Banggood heeft daarnaast een extra service. Als jij hetzelfde product goedkoper ziet op een andere website, zal BangGood de prijs verlagen.

Kan je nog bij AliExpress bestellen?

Aliexpress bestellingen doen vanuit de EU Helaas is het bedrijf nog niet zo ver en zul je tot die tijd gebruik moeten maken van leveringen vanuit de EU. Blijf jij in 2021 bestellen op Aliexpress in China of kies je liever voor bestellingen vanuit de EU, ook al kost dit misschien iets meer?

Hoe bereken je invoerrechten?

U berekent de invoerrechten over de waarde van de goederen die u laat invoeren. Dat is de prijs van de goederen plus onder andere commissies, de kosten voor het vervoer (inclusief verzekeringskosten) tot tot aan de buitengrens Europese Unie (EU). U berekent de btw over de waarde van de goederen die u laat invoeren.

Related Posts