Hoe inspecteer je op Chromebook?

Hoe inspecteer je op Chromebook?

Klik met de rechtermuisknop op een element dat je wilt inspecteren. Er ontvouwt zich dan een drop-down-menu. Selecteer Inspecteren in het drop-down-menu. De inspectiekolom scrolt omhoog of omlaag naar het geselecteerde element, en de broncode wordt gekleurd weergegeven.

Wat kan je allemaal doen met inspecteren?

De functie Element Inspecteren laat je de HTML en Stylesheet (CSS) van de webpagina zien, die je op dat moment bekijkt. Maar niet alleen zien, je kunt er ook wijzigingen in aanbrengen zonder dat het verder gevolgen heeft.

Wat is printscreen op Chromebook?

Druk op Ctrl + Shift + Alle vensters weergeven op je toetsenbord. Sleep vervolgens de cursor over het gedeelte van het scherm dat je wilt vastleggen.

Wat betekent inspecteert?

heeft geïnspecteerd (volt. deelw.) grondig en nauwkeurig bekijken. Officieel onderzoeken of beoordelen.

Ga in Google Chrome naar de pagina die je wilt aanpassen en doe ergens in het venster een rechter muisklik. In het optiemenu staat Element Inspecteren helemaal onderaan. Zoek de regel met de code voor datgene dat je wilt aanpssen. Hieronder is de regel geselecteerd in het venster van Element Inspecteren.

Hoe inspecteren op Windows?

U begint met het inspecteren van de pagina die u weergeeft in de desktopbrowser of de desktop-app voor Windows door in het bovenste menu de opdracht Inspecteren te kiezen of de sneltoets Ctrl+Alt+F1 in te drukken.

Wat is mijn standaard browser op mijn telefoon?

Standaard-apps in Android: zo kies je ze Met de standaard-apps bepaal je bijvoorbeeld wat de browser is die altijd wordt gebruikt op je Android-telefoon. Standaard is dat Google Chrome, maar er zijn genoeg andere browser-apps te downloaden in de Play Store, zoals Firefox, DuckDuckGo en Brave.

Hoe stel ik Google in als standaard browser?

Android-telefoon of -tablet

  1. Open de Chrome-app .
  2. Tik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Tik onder Basisinstellingen op Zoekmachine. Google.

Related Posts