Hoe kan ik een Excel 2007 document openen met Excel 2016?

Hoe kan ik een Excel 2007 document openen met Excel 2016?

Werken in de compatibiliteitsmodus U kunt een werkmap openen die is gemaakt in een eerdere versie van Excel en werken in de compatibiliteitsmodus, zodat de werkmap de indeling behoudt die weer gewoon in de eerdere versie kan worden geopend. De compatibiliteitsmodus is niet beschikbaar voor Excel 2007-werkmappen.

Hoe Excel Opslaan als XLS?

Een werkmap opslaan in een andere bestandsindeling

 1. Open de werkmap die u wilt opslaan.
 2. Klik op Bestand > Opslaan als.
 3. Kies onder Locaties de plaats waar u de werkmap wilt opslaan.
 4. Ga in het dialoogvenster Opslaan als naar de gewenste locatie.
 5. Klik in de lijst Opslaan als op de gewenste bestandsindeling.

Hoe omzetten van CSV naar Excel?

Een Excel-bestand maken en dit opslaan als een CSV-bestand Als u klaar bent, ziet uw Excel-bestand er ongeveer als volgt uit. Selecteer Bestand > Opslaan als. Gebruik de vervolgkeuzelijst om CSV (door komma’s gescheiden) (*. csv) te selecteren, geef uw bestand een naam en selecteer vervolgens Opslaan.

Hoe importeer je in Excel?

U kunt gegevens uit een tekstbestand importeren in een bestaand werkblad.

 1. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Gegevens & op Van tekst/CSV.
 2. Zoek en dubbelklik in het dialoogvenster Gegevens importeren op het tekstbestand dat u wilt importeren en klik op Importeren.

Waar vind ik bestand in Excel?

Het tabblad Openen in het menu Bestand bevat een lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend, alsook koppelingen naar locaties waar u recent bestanden hebt opgeslagen. De lijst Recent bevat de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten.

Hoe maak ik een XLS bestand?

Met een programma: XLS bestanden kunnen worden omgezet naar XLSX met Excel (Microsoft Office), Calc (LibreOffice) en Numbers. Gewoonlijk werkt dit door in het menu te gaan naar Bestand > Opslaan als…. Vervolgens kies je XLSX in de lijst met mogelijke bestandsindelingen.

Hoe een lijst van bestanden importeren naar Excel?

Open Windows Verkenner (Windows-toets + E). Navigeer naar de map waarvan je de inhoud naar Excel wil importeren. Open de map en klik eenmaal in de adresbalk zodat het volledige pad zichtbaar wordt. Kopieer vervolgens het pad door middel van het snelmenu.

Wat is Wizard in Excel?

Gegevenskiezer, wizard (verbinding maken met Microsoft Office Excel-werkmap) Gebruik de pagina’s verbinding maken met Microsoft Excel-werkmap om de Excel-werkmap met de gegevens die u wilt importeren te zoeken en te selecteren, en selecteer vervolgens het werkblad of het bereik dat u wilt gebruiken.

Waarmee open je een xlsx bestand?

XLS en XLSX bestanden zijn spreadsheets – rekenbladen – die gemaakt zijn met Microsoft Excel. Excel is een onderdeel van het kantoorpakket Microsoft Office. Dit soort bestanden kan worden geopend met Excel, maar ook met andere programma’s. XLS is het bestandsformaat van Excel-versies tot Excel 2007.

Hoe moet ik Excel downloaden?

Office-apps installeren Meld u aan bij het Microsoft 365-beheercentrum en kies Office-software. Onder Taal, kiest u de taal die u wilt gebruiken en kies vervolgens Installeren. Klik op Uitvoeren als u hierom wordt gevraagd.

Wat is een Excel bestandsindeling?

U kunt ook elke bestandsindeling opslaan die u in een Office Excel 2007 als een Excel 2007 werkmap. Standaard worden Excel 2007 bestanden opgeslagen in de . xlsx bestandsindeling, maar u kunt de standaardbestandsindeling wijzigen voor het opslaan.

Hoe open ik een Excel-Bestand?

Kies de XLS / XLSX / CSV-bestandslink die u wilt openen met Microsoft Excel via de rechtermuisknop op de contextmenuknop. Het is zo simpel, gebruik gewoon het contextmenu met de rechtermuisknop om Microsoft Excel te kiezen wanneer u maar wilt open een spreadsheet met Microsoft Excel.

Hoe kan ik een Excel-Bestand opslaan als PDF?

Excel-tip: opslaan en verzenden als PDF

 1. Kies voor >> Bestand.
 2. Kies vervolgens voor >> Opslaan als.
 3. In het vak >> Opslaan als wordt standaard het Excel bestandstype getoond.
 4. Aan de rechterkant van dit vak kun je andere bestandstypen kiezen door op het driehoekje te klikken.
 5. Kies voor >> PDF (*.pdf)
 6. Kies voor >> Opslaan.

Hoe werkt een CSV Bestand?

Een CSV-bestand (door komma’s gescheiden waarden) is een speciaal bestandstype dat u in Excel kunt maken of bewerken. CSV-bestanden slaan informatie niet op in kolommen, maar door deze te scheiden door komma’s.

Related Posts