Hoe kom ik achter mijn GLN nummer?

Hoe kom ik achter mijn GLN nummer?

In tegenstelling tot bij BTW-nummers haalt Billit de informatie van een GLN-nummer niet automatisch op uit de database. Je kan de informatie die bij een GLN-nummer hoort wel zelf terugvinden via https://gepir.gs1.org/index.php/search-by-gln.

Waar vind ik mijn Eancode?

U vindt uw EAN-code (achttien cijfers – beginnend met 54144) op uw energiefactuur, of door te bellen naar uw netbeheerder. Als u zowel gas- als elektriciteitsklant bent, hebt u 2 EAN-codes: 1 voor elektriciteit, en 1 voor gas.

Wat is een GS1 code?

GS1 codes zijn unieke nummers die pas betekenis krijgen als u ze ergens aan toekent, dit vastlegt en deelt met uw handelspartners. Daarom heeft elk product, elke (kleuren)variatie of eenheid een uniek nummer nodig.

Waar vind ik mijn EAN-code Fluvius?

Je vindt je EAN-code op de energiefactuur van je leverancier. De EAN-code is onmisbaar bij alle communicatie met je energieleverancier of Fluvius. Je hebt de code bijvoorbeeld nodig om ons online je meterstanden door te geven of om een energiepremie of een werfaansluiting aan te vragen.

Hoe weet ik wat mijn energiemaatschappij is?

Weet jij niet bij welke energieleverancier je zit? Kijk dan eens naar afschriften op je rekening, eventuele brieven, energierekeningen of mails in je mailbox. Ook kun je contact opnemen met jouw netbeheerder om te vragen welke energieleverancier bij jou gas en/of stroom levert.

Wat is de EAN code van een product?

Een EAN-code is een unieke cijfercombinatie waarmee een voorwerp op basis van een Europees systeem wordt geïdentificeerd (‘EAN’ staat voor ‘European Article Numbering’). Als je gaat winkelen, zie je die cijfers bij de streepjescode staan. Op die manier kunnen producten zonder vergissingen worden geïdentificeerd.

Wat kost een GS1 code?

Het GS1 codepakket 10 kost jaarlijks € 55,-. Dit pakket is omzetonafhankelijk en er is geen eenmalige bijdrage aan verbonden.

Related Posts