Hoe laad ik mijn JBL koptelefoon op?

Hoe laad ik mijn JBL koptelefoon op?

Laad de headset vóór gebruik volledig op met de meegeleverde USB-A naar USB-C oplaadkabel. TIPS: Het duurt ongeveer 2 uur om de headset volledig op te laden. Je kunt de headset ook opladen met een USB-C naar USB-C oplaadkabel (niet meegeleverd).

Hoe reset je een JBL Tune 500bt?

Geef hem dan een reset: Zet de hoofdtelefoon aan. Zet de Bluetooth uit. Druk ongeveer 5 seconden op Volume + en Volume -.

Hoe zet ik mijn JBL koptelefoon in detecteerbare modus?

Als je de hoofdtelefoon of oordopjes al eerder aan een ander apparaat hebt gekoppeld, dan moet je deze handmatig in detecteerbare modus zetten. In deze modus kunnen ze gevonden worden. In veel gevallen activeer je deze modus door de aan-knop langer ingedrukt te houden.

Hoe zet je Bluetooth aan op JBL koptelefoon?

Schakel de koppelingsmodus op de Bluetooth-hoofdtelefoon in. Houd de aan-uitknop of de knop ID SET ingedrukt. Laat de knop los wanneer het lampje snel begint te knipperen. De Bluetooth-hoofdtelefoon wordt in de koppelingsmodus gezet.

Hoe Bluetooth koptelefoon aansluiten op tv?

De meeste bluetooth zenders sluit je aan op de 3.5 mm jack (ofwel AUX) uitgang van je TV (let op: helaas hebben niet alle TV’s hebben deze uitgang). Het koppelen van de bluetooth zender en de koptelefoon werkt vervolgens door simpelweg de ‘bluetooth pairing’ knop op beide apparaten ingedrukt te houden.

Hoe zet je koptelefoon in detecteerbare modus?

Om ervoor te zorgen dat jouw koptelefoon of oordopjes gevonden worden, zet je ze in de detecteerbare modus. Dit doe je meestal door de aan-knop langer ingedrukt te houden. Wanneer dit niet werkt, kijk dan in de handleiding van je koptelefoon of oordopjes.

Hoe lang duurt het om JBL koptelefoon op te laden?

Het duurt ongeveer 2 uur om de headset volledig op te laden. Je kunt de headset ook opladen met een USB-C naar USB-C oplaadkabel (niet meegeleverd).

Hoe zet je Bluetooth aan op Windows?

Selecteer op uw pc Start > Instellingen > Apparaten > Bluetooth & andere apparaten > Toevoegen Bluetooth of ander apparaat > Bluetooth.

Related Posts