Hoe lang buikpijn na curettage?

Hoe lang buikpijn na curettage?

Buikpijn die langer dan twee dagen na de curettage blijft bestaan, moet als abnormaal worden beschouwd. Het is niet normaal dat u na een curettage koorts krijgt. Ook buitensporig veel bloedverlies hoort na een curettage niet op te treden. Als u thuis problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Hoelang na Curretage sporten?

Hoelang moet ik wachten met sporten na een abortus? Na een abortus mag u gewoon weer sporten. Afhankelijk van hoe u zich voelt, is het verstandig om het in de eerste week na de behandeling nog even rustig aan te doen. U voelt zelf het beste wat u wel en nog niet kunt.

Hoe lang duurt het voordat je Curretage?

Een miskraam met een operatie Heb je besloten dat je dit wilt, dan kan de curettage meestal binnen een week worden gedaan. Je bent ongeveer een halve dag in het ziekenhuis. Dit is een ochtend of een middag. De operatie duurt 10 tot 15 minuten.

Hoe snel Curretage na miskraam?

Als je weet dat je een miskraam gaat krijgen, kun je kiezen voor een operatie. We noemen dit een curettage. Heb je besloten dat je dit wilt, dan kan de curettage meestal binnen een week worden gedaan.

Hoelang heb je bloedverlies na abortus?

Het meeste bloedverlies komt vaak pas na 4 tot 7 dagen en kan wat heftiger zijn en langer aanhouden dan een menstruatie. U kunt ook stolsels verliezen.

Hoe lang Bruinverlies na Curretage?

Het lichamelijk herstel na een spontane miskraam of na een curettage verloopt in de meeste gevallen vlot. Gedurende één tot twee weken kan er nog wat bloedverlies of bruine afscheiding zijn. Zolang u nog last hebt van bloedverlies, mag u geen tampons gebruiken, niet in bad en geen gemeenschap hebben.

Hoe snel curettage na miskraam?

Als je weet dat je een miskraam gaat krijgen, kun je kiezen voor een operatie. We noemen dit een curettage. Heb je besloten dat je dit wilt, dan kan de curettage meestal binnen een week worden gedaan. Je bent ongeveer een halve dag in het ziekenhuis.

Related Posts