Hoe lang duurt treinreis naar Venetie?

Hoe lang duurt treinreis naar Venetie?

De reistijd is 7 uur. Het ticketprijs begint vanaf 29 EUR. Er zijn dagelijks maximaal vier directe treinverbindingen. Een comfortabele reisoptie is de rechtstreekse nachttrein “Thello”.

Wat kost de slaaptrein naar Venetie?

Hoeveel kost de trein van Amsterdam naar Venetië? Treinkaartjes van Amsterdam naar Venetië beginnen bij de lage prijs van € 46,90 als je vooraf boekt; ze zijn meestal duurder als je ze op de dag zelf koopt. Prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de tijd, route en klasse die je boekt.

Wat kost de slaaptrein naar Milaan?

De trein naar Milaan stopt alleen in Innsbruck. Het gaat om pakketreizen van 5 dagen, waarbij twee nachten in de trein en 2 nachten op de eindbestemming worden doorgebracht. Ze zijn boekbaar vanaf 199 euro. De trein bestaat uit zestien slaapwagons met 700 bedden.

Heeft Venetie een treinstation?

Het hoofdstation van Venetië is Venetië Santa Lucia (Venezia Santa Lucia of Venezia S.L.). Het is het Centraal Station van de stad en ligt binnen de lagune. Het kopstation is een prima beginpunt voor je reis door de stad. Je kunt recht tegenover het station de waterbus (“vaporetto”) nemen of zo de stad in wandelen.

Wat kost de nachttrein naar Verona?

Slaaptrein, Nachttrein en OBB Nightjet naar Verona Het is mogelijk om per reguliere- of OBB Nightjet naar Verona te reizen. Deze wordt ook wel de nachttrein en slaaptrein naar Verona genoemd en is populair, vanwege de aantrekkelijke tarieven (vanaf € 69) en de reistijden.

Wat kost een treinreis naar Milaan?

De prijs van treinkaartjes van Amsterdam naar Milaan begint bij € 49,90 voor een enkele reis standaard klasse als je je kaartje van tevoren boekt. Als je je kaartje dezelfde dag boekt is het meerstal duurder, kosten kunnen variëren op basis van de tijd van de dag, de route of de klasse.

Wat kost de treinreis naar Wenen?

Treintickets naar Wenen zijn vanaf 30 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Hoeveel kost trein naar Wenen?

De prijs van treinkaartjes van Amsterdam naar Wenen begint bij € 29,90 voor een enkele reis standaard klasse als je je kaartje van tevoren boekt. Als je je kaartje dezelfde dag boekt is het meerstal duurder, kosten kunnen variëren op basis van de tijd van de dag, de route of de klasse.

Wat kost de vaporetto in Venetië?

Vaporetto – Waterbus in Venetie De drukste lijn is lijn 1, die het hele Canal Grande bevaart. Kaartjes voor de vaporetto zijn niet goedkoop; voor een uur betaal je € 7,00. Wil je veel gebruik maken van de vaporetto, dan is het slimmer om een kaart voor 24, 36 of 72 uur aan te schaffen, of zelfs een weekkaart (7 dagen).

Related Posts