Hoe lang moet plug zijn?

Hoe lang moet plug zijn?

De juiste maat plug is afhankelijk van de dikte van de schroef. Voor schroeven van 2,5 – 3,5 mm gebruikt u een plug van 6 mm, voor schroeven van 4,5 – 6 mm. een plug van 8 mm. De maat van de boor die u gebruikt, is hetzelfde als de maat plug: dus heeft u een plug van 6 mm doorsnee dan gebruikt u een 6 mm boor.

Waarom plug?

Wanneer u een object aan een niet-elastisch materiaal wilt bevestigen, kunt u het beste pluggen gebruiken. Een plug is een handig hulpmiddeltje, speciaal bedoeld voor dit doel. Doordat tijdens het indraaien van de schroef de plug in diameter toeneemt, wordt deze vastgeklemd in het gat. …

Welk soort plug?

De universele plug (nylon-plug) is de basis plug die toepasbaar is voor bijna alle bouwstoffen. Wanneer je de schroef indraait zet de plug uit en klemt zichzelf vast in de muur. Nadat je het boorgat hebt gemaakt kun je de plug voorzichtig in de muur zetten en de schroef er indraaien.

Lees ook:   Kan creditcard niet toevoegen aan Apple pay?

Hoe lang moeten Slagpluggen zijn?

Gebruik

Lengte (mm)
Favoriet 120
Artikelnaam Slagplug lang FPN 8-120/50 Gat Ø (mm) 8 Schroef Ø (mm) 6 Lengte (mm) 120 Verp. Doos Aantal/ verp. 50 Gewicht (kg) 0,029 € 43,64 (incl. btw)€ 36,07 (excl. btw) meer info »
Favoriet 150

Welke plug plafond?

Tuimelpluggen zijn verende, metalen pluggen die je kunt gebruiken voor holle wanden en plafonds. Dankzij de lange draadstanden overbrug je hier grote wanddiktes mee. Tuimelpluggen zijn vooral handig bij het monteren van lampen en rails en zijn verkrijgbaar met moer of als schroefhaak.

Wat voor pluggen plafond?

Hoe pluggen plaatsen?

Een gat boren met de juiste diameter Duw of tik de plug in het gat. Let op! Het plaatsen van een nylon S-plug, universeelplug, alligatorplug en messing plug gaat op dezelfde manier. Boor slechts een paar millimeters dieper dan de plug lang is.

Related Posts