Hoe maak ik een backup van Windows Live Mail?

Hoe maak ik een backup van Windows Live Mail?

Ga naar Windows Live Mail: blauwe knop, Opties, Mail, tabblad Geavanceerd, knop Onderhoud, knop Archiefmap. Hier vindt u een een lange link die wijst naar de archiefmap. Standaard is dit C:\Users\(naam)\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail Alle bestanden die in deze map staan dien je een back up van te maken.

Kan Windows Mail niet meer openen?

a: Herstart je computer (dit is om er zeker van te zijn dat Live Mail volledig is afgesloten, en er geen componenten meer actief zijn). b: Klik Start, typ CMD maar druk géén Enter, c: Je zult cmd.exe in de zoekresultaten zien weergegeven. Klik hier met de rechtermuisknop op, en selecteer Als administrator uitvoeren.

Hoe maak je een backup van je mail?

Lees ook:   Wat is taalniveau A2?

Een back-up van uw e-mail maken

  1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.
  2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.
  4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.

Hoe maak je backup van Uw e-mail?

Windows 10 heeft een ingebouwd backup programma, dat ook de e-mail opslaat. Ga naar Start en kies Instellingen. Klik op Bijwerken en beveiliging.

Wat is e-mail backup?

E-mail backup programma’s Mailstore Home Backup programma dat alle e-mails in één archief plaatst, ook uit verschillende (online) programma’s. Mailstore werkt o.a. met Windows Mail, Windows Live Mail Outlook, Office 365, Microsoft Exchange Server, Microsoft Office 365, Thunderbird, Outlook.com en Gmail.

Hoe backup maken van Gmail?

Zelf backup maken van Gmail 1 Ga naar Google Takeout 2 Zorg dat Gmail geselecteerd is bij Op te nemen gegevens selecteren, en zet andere diensten zonodig uit. 3 Volgende 4 Geef de gewenste opties op – zoals het bestandsformaat van de backup – en klik op Archief maken.

Related Posts