Hoe maak je een snelkoppeling van Gmail?

Hoe maak je een snelkoppeling van Gmail?

In Google Chrome heb je de optie om een snelkoppeling aan te maken voor webapps. Dit doe je door op het Chrome-menu rechtsboven te klikken (de drie puntjes) en daarna te kiezen voor Meer hulpprogramma’s / Toevoegen aan bureaublad. Voer een naam in voor je app, vink de optie Openen als venster aan en klik op Toevoegen.

Hoe Gmail op taakbalk zetten?

Gewoon gmail icoontje slepen naar taakbalk en klaar is het. Dat geld voor alle icoontje. Met de rechtermuisknop kan je weer losmaken.

Hoe vertalen Gmail?

De taal wijzigen waarin je Gmail bekijkt

 1. Open Gmail.
 2. Klik rechtsboven op Instellingen .
 3. Klik op Instellingen.
 4. Kies in het gedeelte Taal een taal uit het dropdown-menu.
 5. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Hoe Gmail pictogram op bureaublad?

Meldingen instellen

 1. Ga naar www.gmail.com en log in.
 2. Klik rechtsboven op het pictogram met het tandwiel.
 3. Klik op Instellingen.
 4. Klik op Alle instellingen bekijken.
 5. Scrol omlaag naar het gedeelte ‘Desktopmeldingen’.
 6. Klik op het ronde vakje voor de gewenste keuze:
 7. Klik onderaan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Hoe snelkoppeling op taakbalk?

Houd een app ingedrukt (of klik er met de rechtermuisknop op) en selecteer vervolgens Meer > aan taakbalk vastmaken. Als de app al op het bureaublad is geopend, houdt u de linkermuisknop ingedrukt op de taakbalkknop van de app (of klikt u er met de rechtermuisknop op) en selecteert u Aan taakbalk vastmaken.

Waar blijft mail in archief?

Als je je inbox wilt opruimen zonder je e-mails te verwijderen, kun je ze archiveren of negeren. Je e-mails worden verplaatst naar het label ‘Alle berichten’. Wanneer je een bericht archiveert: Het bericht wordt teruggezet in je inbox wanneer iemand erop reageert.

Hoe kan ik een mail vertalen?

Open de e-mail die je wilt vertalen en klik in het lint op de button “Bericht vertalen”. Het Translator scherm verschijnt. Selecteer de taal waar je de tekst in wilt vertalen. In ons voorbeeld, en dat zal bij u ook vaak het geval zijn, vertalen we de Engelse tekst in de e-mail naar het Nederlands.

Hoe kun je e mails vertalen?

Een bericht vertalen Selecteer het bericht dat u wilt vertalen. Selecteer Bericht vertalen op het tabblad Start. Selecteer in het deelvenster Vertalen de taal waarin u het bericht wilt vertalen. Het vertaalde bericht wordt weergegeven.

Related Posts