Hoe maak je Fitbit schoon?

Hoe maak je Fitbit schoon?

Hoe maak ik mijn Fitbit-apparaat schoon?

  1. Gebruik een tandenborstel met ontsmettingsalcohol. Droog af met een doekje of tissue vóór het opladen.
  2. Zorg ervoor dat je niet met een metalen voorwerp over de contactpunten schraapt, omdat metaal het verguldsel kan beschadigen en corrosie kan veroorzaken.

Hoe maak je Fitbit bandje schoon?

Draag je een Fitbit met een metalen of leren band, maak deze dan eerst schoon met een stofvrije schoonmaakdoek en daarna met een licht vochtig doekje als dat nog nodig is. Laat de band rustig drogen, niet dichtbij hitte of in de zon. Dat kan namelijk zorgen voor verkleuringen.

Hoe strak activity tracker?

Je hartslagritme wordt het meest accuraat gemeten wanneer de breedte van je vinger past tussen de Fitbit en het botje van je pols. Wanneer je Fitbit tijdens het sporten verschuift, kan het zo zijn dat je gegevens wat minder precies zijn. Je moet de tracker daarentegen ook niet te strak dragen.

Hoe maak je een leren armband schoon?

Veeg met een droge katoenen doek de band schoon en verwijder stof en vuil. Bevochtig een andere katoenen doek met lauw water en voeg enkele druppels vloeibare (groene) zeep toe. Geen afwasmiddel of iets dergelijk gebruiken! Wrijf in een cirkelbeweging beide zijden van de band schoon.

Waarom GPS op activity tracker?

Een activity tracker is een bewegingssensor die je om de pols draagt en die metingen uitvoert van dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan het tracken van stappen, calorieverbranding, hartslag en afgelegde afstand. Bovendien hebben de betere activity trackers een gps-functie.

Wat kan een activity tracker?

Een activity tracker of fitness tracker is een bewegingsmeter in de vorm van een armband die allerlei activiteiten bijhoudt. Bijvoorbeeld hoeveel stappen je zet, hoeveel calorieën je verbrandt en wat je slaapritme is.

Related Posts