Hoe moet je je e mail in Star Stable bevestigen?

Hoe moet je je e mail in Star Stable bevestigen?

Ga naar je Postvak-IN en zoek het bericht van Star Stable waarin gevraagd word om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link om je e-mailadres te bevestigen. Het kan zijn dat er word gevraagd om in te loggen.

Wie heeft Star Stable bedacht?

Star Stable is een online paardenspel dat werd uitgebracht in 2011 door het bedrijf Star stable Entertainment AB. Het spel heeft een eigen engine. Daarnaast heeft StarStable AB ook mobiele apps uitgebracht dat is gebaseerd op Star Stable.

Hoe kan je chatten in Star Stable?

Probeer je Star Stable Online voor de eerste keer? Dan kun je nog steeds gratis spelen tot level 5, net zoals eerst! Het enige verschil is dat je niet kunt chatten of privéberichten sturen, of een ruiterclub oprichten. Hetzelfde geldt voor spelers die Star Rider gratis uitproberen via een van onze acties.

Hoe duur is Star Stable?

Star Stable is gratis te spelen. Om het spel te ontgrendelen en volledige toegang te krijgen tot alle avonturen en opdrachten, moet je een Star Rider zijn. Ontgrendel de gehele magische wereld van Jorvik en alle avonturen die beperkt zijn in de gratis spelversie.

Kan je Star stable spelen op een telefoon?

Bij het ontwikkelen van een spel zitten er grote verschillen tussen iOS en Android. We werken in eerste instantie aan Star Stable Online voor iOS-apparaten. Op dit moment kunnen we niet aangeven of en wanneer Star Stable Online beschikbaar komt op Android-apparaten.

Waar komt Star stable vandaan?

Het Zweedse spel verdient zijn geld met een betaald abonnement, waarmee je het gehele spel vrijspeelt. De teksten in de game worden in het Engels getoond.

Hoeveel GB heeft Star Stable?

5 GB beschikbare schijfruimte. Grafische kaart: Intel HD Graphics 6000.

Kan je Star stable spelen op iPad?

Als je veulen eenmaal volgroeid is, kun je ervoor kiezen om het over te brengen naar Star Stable Online. Star Stable Horses van Star Stable Entertainment AB is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Is Starstable gratis?

Je kunt Star Stable gratis uitproberen tot level 5. Om toegang tot het hele spel te krijgen moet je een abonnement kopen en een Star Rider worden.

Hoe oud is Star Stable?

Star Stable bestaat al vanaf 2011 en door de jaren hebben we onze technologie en optimalisatie verbeterd.

Related Posts