Hoe Open je het cheatvenster in de Sims 4?

Hoe Open je het cheatvenster in de Sims 4?

Het cheatvenster kan je in De Sims 4 openen door tegelijkertijd op Ctrl + Shift + c te drukken. Nadat je een cheat hebt ingevoerd sluit je af met Enter. Wil je het cheatvenster sluiten, druk dan op Esc. Inhoud [ verberg] 1 Algemene cheats voor De Sims 4. 2 Relaties cheats. 3 Vaardigheden cheats.

Wat is de Sim 4 aan het werk cheats?

De Sims 4 Aan het Werk cheats. In De Sims 4 Aan het Werk hebben werknemers 3 ‘verborgen’ vaardigheden die ze kunnen verbeteren: onderhoud, verkoop en werkethiek. Met de volgende cheats kan je hun vaardigheidsniveau aanpassen.

Wat is de behoeften van de Sims?

Er zijn meerdere cheats om de behoeften van je Sims te vervullen. Je kan de behoeften eenmalig aanpassen met deze cheats: sims.fill_all_commodities – De behoeften van de geselecteerde Sim worden vervuld. stats.fill_commodities_household – De behoeften van alle Sims in het huishouden worden vervuld.

Hoe doe je cheats in de Sims 4?

Om cheatcodes in te voeren in De Sims 4, moet je eerst het paneel met cheatcodes openen door tijdens het spelen te drukken op “Ctrl + Shift + C” op je pc of Mac. Hiermee wordt een dialoogvenster geopend waarin je de cheats kunt invoeren. Vergeet niet om op Enter te drukken nadat je een cheat hebt ingevoerd.

Wat zijn de geldcheats voor de Sims 4?

Voor De Sims 4 geldcheats: Als je ‘rosebud’ of ‘kaching’ invoert, verdien je 1.000 Simdollars. Als je ‘motherlode’ invoert, krijg je 50.000 Simdollars.

Related Posts