Hoe oud is Will van de Grijze Jager?

Hoe oud is Will van de Grijze Jager?

De in het begin 15-jaar oude Will woont in een weeshuis, maar wordt al snel uitgekozen om deel uit te maken van de beruchte Grijze Jagers, een geheimzinnige groep die alleen naar de koning zelf schijnt te luisteren.

Wat is de illustrator van de Grijze Jager?

Grijze Jager | Rian Visser.

Wie schreef de Grijze Jager?

John Flanagan
De Grijze Jager/Auteurs
John Flanagan (Sydney, 22 mei 1944) is een Australische schrijver. Hij schreef onder meer de series De Grijze Jager en Broederband.

Wat is het laatste boek van de Grijze Jager?

De Grijze Jager 15 – De vermiste prins Het nieuwe spannende deel in de onverminderd populaire serie.

Hoe ziet Will eruit in de Grijze Jager?

Karakter en uiterlijk Will is niet heel groot, en daardoor pest zijn vriend Arnaut Altman hem. Hij heeft bruin haar en bruine ogen. Will maakt graag een grapje, en is snel van begrip. Eerst is hij best bang van zijn leermeester Halt, maar hij leert hem beter kennen en raakt zelfs aan hem gehecht.

Is de Grijze Jager een kinderboek?

De Grijze Jager is een fantasy-boekenserie die bestaat uit twaalf delen. De jongen Will speelt de hoofdrol in ieder boek. De boeken van De Grijze Jager zijn populair bij kinderen van ongeveer elf jaar en ouder. …

Hoe ziet halt eruit De Grijze Jager?

Halt is een kleine man met een onverzorgde baard en zijn mysterieuze pony Abelard. Hij is meestal chagrijnig als Will, zijn leerling, hem teveel vragen stelt. Zijn Jagersmantel geeft hem een mysterieuze kijk en zijn pijl en boog zijn ook niet door iedereen geliefd in andere landen.

Waar speelt de Grijze Jager Deel 1 zich af?

Het verhaal speelt zich af in het land Araluen. In het begin is dat vooral in het leen Redmont, waar Will eerst woonde in het weeshuis en later in de leer ging bij de Grijze Jager Halt.

Hoeveel boeken van de Grijze Jager zijn er verkocht?

Al anderhalf miljoen exemplaren zijn er verkocht van de boeken uit de reeks De Grijze Jager.

Hoeveel boeken heeft de Grijze Jager serie?

De Grijze Jager-serie van John Flanagan, een wereldwijd succes, bestond oorspronkelijk uit twintig korte verhalen. John schreef ze om Michael, zijn zoon van twaalf, aan het lezen te krijgen.

Waar speelt het boek De Grijze Jager zich af?

Wie is de hoofdpersoon van De Grijze Jager?

De Grijze Jager/Auteurs

Related Posts