Hoe print je voor en achterkant?

Hoe print je voor en achterkant?

Ga als volgt te werk om op beide zijden van een blad papier af te drukken:

 1. Klik op Bestand > Afdrukken.
 2. Selecteer onder Printer de printer die u wilt gebruiken.
 3. Kies bij Instellingen de optie Dubbelzijdig afdrukken, Bladen langs lange zijde omslaan of Dubbelzijdig afdrukken, Bladen langs korte zijde omslaan.

Wat is een duplex printer?

Duplex printen betekent automatisch dubbelzijdig printen. Met een printer die kan duplex printen hoef je dus niet zelf je velletjes papier om te draaien om papier te besparen, maar keert de duplex-unit in je printer de pagina’s voor je om.

Hoe print je enkelzijdig?

Klik met de rechtermuisknop op de Brother-printer en klik met de linkermuisknop op Eigenschappen. Klik op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Kies op het tabblad Indeling de gewenste optie onder Afdrukstand, Dubbelzijdig afdrukken en Paginavolgorde.

Hoe PDF dubbelzijdig printen?

In Acrobat of Reader kiest u Bestand > Afdrukken. Selecteer de optie om dubbelzijdig af te drukken in het dialoogvenster van de printer. Klik op Afdrukken.

Waarom print mijn printer onduidelijk?

Is de printkop verstopt, dan wordt het tijd om uw printer te reinigen. Vaak is het zo dat u een lange tijd niet meer heeft geprint waardoor de printkop niet meer schoon is of helemaal is verstopt. Is de printkop verstopt dan komt er onvoldoende inkt op het papier. Dit veroorzaakt de vlekken, strepen of vage prints.

Hoe kan ik op een HP printer dubbelzijdig afdrukken?

Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken. Selecteer het apparaat en klik vervolgens op Eigenschappen of Voorkeuren. Klik op het tabblad Afwerking. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig afdrukken in.

Wat is automatisch dubbelzijdig printen?

Wat is duplex printen? Met duplex printen wordt automatisch dubbelzijdig printen bedoeld. Een duplex printer kan automatisch op twee kanten van het papier printen; zonder dat u zelf het papier hoeft om te draaien. Door duplex te printen, bespaart u tot 50% papier.

Hoe haal je documenten uit de wachtrij?

Klik op Start => Apparaten en printers. Open het Configuratiescherm. (Klik hier om weer te geven hoe u het Configuratiescherm opent.)…

 1. Klik op Ga en kies Programma’s.
 2. Dubbelklik op Hulpprogramma’s.
 3. Dubbelklik op Printerconfiguratie.
 4. Dubbelklik op uw printer.
 5. Kies de afdruktaak (1) en klik op Verwijder (2).

Hoe print je iets af?

Ga naar de webpagina die u wilt printen. Klik in de menubalk bovenaan op Archief. Klik op Druk af. Selecteer de juiste printer, wijzig eventueel de afdrukinstellingen en klik op Druk af.

Waarom print mijn printer verkeerde kleuren?

Het kan zijn dat de inkt of toner bijna op is. Controleer uw inkt/tonervoorraad en koop zo nodig een nieuwe patroon. Als u een inkjetprinter heeft, kan het zijn dat de printkop vuil of gedeeltelijk geblokkeerd is. Probeer de printkop schoon te maken.

Hoe print je een pdf dubbelzijdig?

(Windows) Dubbelzijdig afdrukken in Acrobat Reader 10 of eerder

 1. In Acrobat of Reader kiest u Bestand > Afdrukken.
 2. Klik op Eigenschappen.
 3. Klik op het tabblad Lay-out.
 4. Kies de gewenste opties in het deelvenster Dubbelzijdig afdrukken.
 5. Klik op OK en nogmaals op OK om af te drukken.

Kun je PDF uitprinten?

Afdrukken naar PDF: Open het gewenste bestand in een applicatie met afdrukfunctie. Kies “Bestand” > “Afdrukken”. Kies “Adobe PDF”uit de lijst printers in het dialoogvenster Afdrukken. Klik op “Afdrukken” om de Acrobat PDF-printer te gebruiken.

Related Posts