Hoe speel je het lottospel?

Hoe speel je het lottospel?

Bij Lotto draait alles om 6 magische nummers. Samen vormen die 6 nummers een spelcombinatie. Je kunt zelf je nummers kiezen of een willekeurige spelcombinatie laten bepalen door de computer (Quick Pick). Heb je je nummers gekozen, dan kruis je ze aan op een Lotto-formulier.

Hoe speel je de staatsloterij?

Hoe speel je mee? Je kunt op verschillende manieren meespelen met Staatsloterij. Koop je lot online, in de winkel, speel automatisch mee of doe samen met je vrienden en familie mee met Groepsspelen.

Hoeveel trekkingen per maand Lotto?

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag bij Lotto. Er zijn dan niet één, maar twee Lotto trekkingen.

Hoe werkt de Lotto Belgie?

In onder andere de Belgische lotto worden er zeven balletjes (nummers) getrokken. Wie de eerste zes juist heeft, wint de hoofdprijs. Wie vijf van de eerste zes nummers juist heeft plus het “bonusnummer” (het zevende getrokken balletje) wint een kleinere, tweede prijs.

Hoe word ik lid van de Staatsloterij?

Meespelen met de Staatsloterij is heel eenvoudig. Je koopt een lot in de winkel of op onze website. Wil je geen trekking missen? Kies dan voor automatisch meespelen.

Hoeveel trekkingen zijn er op Super Zaterdag?

Elke laatste zaterdag van de maand is het Super Zaterdag bij Lotto. Dan zijn er niet één, maar twee Lotto trekkingen op 1 avond. Koop je voor beide trekkingen een lot dan maak je dus 2x kans op de Jackpot. Je maakt ook nog eens kans op de Super Zaterdag prijs.

Hoeveel getallen zijn er in de Lotto?

Bij de Lotto-trekking worden er 6 nummers en 1 bonusnummer getrokken uit 45 van 1 tot 45 genummerde ballen.

Hoe werkt een online staatslot?

Speel online mee

  1. Kies een lot. Selecteer je Staatslot(en) op onze lotenpagina en kies eventueel je eindcijfers. Vind je het makkelijker automatisch met alle trekkingen mee te spelen, sluit dan een abonnement af.
  2. Login of registreer. Heb je al een account?
  3. Betalen. Betaal daarna eenvoudig met iDeal of je wallet-tegoed.

Related Posts