Hoe stuur je een grote video via mail?

Hoe stuur je een grote video via mail?

Wetransfer werkt heel eenvoudig. Je gaat naar de site wetransfer.com. Je selecteert de te versturen bestanden en typt de e-mailadressen van de ontvanger en verzender in. Vervolgens kun je nog een berichtje typen en voilà!

Hoeveel MB verzenden per mail?

Maximale grootte van bijlagen Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.

Hoe lange video versturen WhatsApp?

De maximale bestandsgrootte voor het versturen of doorsturen van media (foto, video of gesproken berichten) via WhatsApp is 16 MB. Op de meeste telefoons is dit een video van tussen de 90 seconden en 3 minuten. De maximale duur van een video kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de camera van jouw telefoon.

Je gaat naar de site wetransfer.com. Je selecteert de te versturen bestanden en typt de e-mailadressen van de ontvanger en verzender in. Vervolgens kun je nog een berichtje typen en voilà! Druk op ‘Versturen’ en het bestand komt terecht bij de gewenste persoon!

Hoe stuur je een lang filmpje door?

Dit kan je doen door:

  1. Open de chat met de betreffende video.
  2. Houd de video vast.
  3. Tik op Stuur door.
  4. Tik links onderin op de doorsturen knop en selecteer de ontvanger.

Hoe kan ik een video sturen?

Met de mobiele Dropbox-app kun je grote (video)bestanden versturen van een Android-apparaat naar een iPhone of van een iPhone naar een Android-apparaat. Met de mobiele Dropbox-app kun je elk groot bestand, inclusief grote videobestanden, versturen via een gedeelde link.

Hoe kan je een video sturen?

Veruit de bekendste dienst om grote bestanden mee te versturen is WeTransfer. Deze dienst is er niet alleen als website voor je desktop, maar ook als mobiele app. De app werkt echter wel iets anders. Via de app kun je een bestand uploaden vanaf je telefoon, bijvoorbeeld een foto.

Hoe verzend ik een filmpje wat te groot is?

Hoe groot mag een bestand zijn om te mailen?

Maximale grootte online e-maildiensten

Online dienst Maximale bijlage
Outlook.com en Hotmail.com 10 Mb
Office365 25 Mb
Gmail 25 Mb
Yahoo 25 Mb

Hoe gratis grote bestanden versturen?

Gratis groot bestand versturen Via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto’s, video’s, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. En als dit niet genoeg is, dan is er de betaalde versie WeTransfer Pro.

Hoe groot PDF bestand mailen?

Als u in een e-mail een bestand probeert te versturen dat groter is dan 33 MB, vraagt Outlook.com u meteen of u dat via OneDrive wilt delen. Als u ‘ja’ antwoordt, dan wordt het bestand geüpload naar een folder E-mailbijlagen in uw OneDrive, en wordt er in de e-mail een link gezet naar dat bestand.

Hoe kan ik te grote bestanden versturen?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Hoe veilig grote bestanden versturen?

Versturen van grote bestanden op een veilige manier tot 250 GB is niet eenvoudig. WeTransfer, Dropbox, Google Drive zijn de meest gekende platformen om grote bestanden te kunnen delen. Het voordeel van WeTransfer is dat je documenten met enkele eenvoudige klikken gemakkelijk kan delen.

Related Posts