Hoe verander je je profielfoto op Google Chrome?

Hoe verander je je profielfoto op Google Chrome?

Je foto wijzigen

  1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Instellingen.
  3. Scroll omlaag naar ‘Mijn afbeelding’ en klik op Over mij.
  4. Klik op je profielfoto.
  5. Kies een foto.
  6. Klik rechtsboven op Gereed.

Kan een geblokkeerd nummer mijn profielfoto zien?

Je kunt op een aantal manieren herkennen dat je bent geblokkeerd: Je ziet niet meer wanneer een contact voor het laatst online is geweest in het chatvenster. Zie hier voor meer informatie. Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact.

Kan iedereen je profielfoto zien op WhatsApp?

Tik op het tabblad Instellingen > Account > Privacy. Tik op Profielfoto. Kies wie uw profielfoto mag zien: Iedereen (iedereen met WhatsApp), Mijn contacten (alleen de door u opgeslagen contactpersonen) of Niemand.

Waarom zie ik iemands profielfoto niet op WhatsApp?

Als je de laatst gezien, profielfoto, info, status of leesbewijzen van iemand niet kunt zien, kan dit één van de volgende oorzaken hebben: Je contact heeft de privacyinstellingen veranderd naar Niemand. Jij hebt je privacyinstellingen voor laatst gezien veranderd naar Niemand.

Hoe voeg je een profielfoto toe?

Kies een foto of voeg een kader toe. Snijd je foto bij en klik op Opslaan. Als je je foto niet wilt bijsnijden, klik je linksonder op Bijsnijden overslaan en klik je op Opslaan. Voor de beste kwaliteit moet je profielfoto ten minste 320 pixels breed en 320 pixel lang zijn.

Hoe kan je profielfoto toevoegen aan je pagina?

Een profielfoto toevoegen aan je pagina of deze wijzigen: Klik vanuit het nieuwsoverzicht in het linkermenu op Pagina’s. Ga naar je pagina. Klik rechtsonder in de profielfoto van je pagina op en selecteer Profielfoto bewerken.

Hoe kan je je profielfoto wijzigen?

Een Facebook-profielfoto toevoegen of je huidige profielfoto wijzigen: Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op je profielfoto. Klik rechtsonder in je profielfoto op. Kies een foto of voeg een kader toe.

Hoe maak je een profielfoto op Facebook?

Klik in de rechterbovenhoek van Facebook op je profielfoto. Klik rechtsonder in je profielfoto op. Kies een foto of voeg een kader toe. Klik op om je foto bij te snijden en klik vervolgens op Opslaan.

Related Posts