Hoe verkoop ik mijn fiets?

Hoe verkoop ik mijn fiets?

Laat hem blinken! Wanneer je jouw fiets verkopen wil, dan is het belangrijk om je fiets er terug als nieuw te laten uitzien. Zorg er daarom voor dat al het vuil is verwijderd, de ketting gesmeerd is, de banden opgepompt zijn en de versnellingen en alle draaiende onderdelen goed geolied zijn.

Hoe kom ik van mijn oude fiets af?

Weg met die oude fiets

  1. Laat uw fiets ophalen door uw gemeente. Sommige gemeentes halen gratis oude fietsen op.
  2. Breng uw fiets naar de stort. Haalt u gemeente geen oude fietsen op?
  3. Ga met de fiets naar een fietswinkel.
  4. Breng de fiets naar een kringloopwinkel.
  5. Maak iets moois van uw oude fiets.
  6. Geef uw fiets aan een goed doel.

Hoe verkoop je een fiets op Marktplaats?

Zorg dat je een goede en uitgebreide titel verzint voor je advertentie. Stel: je verkoopt een Batavus herenfiets. Bedenk dan goed waar mensen op zouden kunnen zoeken wanneer ze op zoek zijn naar deze fiets. Zorg dat er voldoende potentiële zoekwoorden in deze titel zitten.

Hoe kom ik van mijn fiets af?

U kunt uw eigen oude fiets op verschillende manieren kwijt:

  1. Gratis laten ophalen door de gemeente. Bel 14 020 of vul het online formulier in om een afspraak te maken.
  2. Inleveren bij één van de zes Afvalpunten.
  3. Bij het grof afval zetten.
  4. Wegbrengen naar een kringloopwinkel of fietshandelaar.

Studentfiets.nl is altijd op zoek naar oude (defecte) fietsen! Heb je een oude fiets in de schuur staan die niet meer gebruikt wordt? Dan halen wij deze kostenloos bij u op en ontvangt u voor de fiets een gepaste vergoeding. Studentfiets.nl koopt alleen fietsen in na ondertekening van een eerlijkheid verklaring.

Wat is een elektrische fiets nog waard?

Wanneer je een nieuwe elektrische fiets koopt en deze na 3 jaar weer gaat verkopen is de waarde enorm afgenomen. Dit komt deels doordat de accu steeds minder word en deze vervangen erg duur is. Als je een nieuwe elektrische fiets koopt voor 1500 euro zal deze na een jaar of 3 niet veel meer waard zijn dan 500 euro.

Wat is een tweedehands elektrische fiets waard?

Als de accu nog goed genoeg is, zijn ze bereid er 500 euro voor te geven. Een Sparta Ion Classic kostte in 2008, beetje afhankelijk van de uitvoering, ongeveer 1600 euro. In drie jaar tijd daalt de waarde dus snel. Koops: ‘Een elektrische fiets van een paar jaar oud, daar gaat ongeveer 40 procent van de nieuwprijs af.

Related Posts