Hoe verwijs je naar een Instagram account?

Hoe verwijs je naar een Instagram account?

Ga in je internetbrowser naar de foto of video die je zichtbaar wilt maken, bijvoorbeeld https://www.instagram.com/p/BH2HlSyAb6A. Klik rechtsonderin op de drie bolletjes (zie afbeelding rechts). Klik vervolgens op de tweede optie ‘insluiten’. Klik nu op ‘insluitingscode kopiëren’.

Hoe vermeld je een afbeelding APA?

De APA-bronvermelding voor een afbeelding bevat onder andere de naam van de maker, het jaartal, de titel van de afbeelding, het format (bijvoorbeeld schilderij, foto), en de locatie waar je de afbeelding hebt geraadpleegd of bekeken.

Hoe schrijf je een Instagram adres?

Maak het je klanten makkelijk en zet je adres op je Instagram kanaal. Klik op ‘Profiel bewerken’, ga naar ‘Contactmogelijkheden’ onder het kopje ‘Bedrijfsinformatie’ en vul daar je adres in.

Hoe koppel je je webshop aan Instagram?

STAP 6: SHOPPING INSCHAKELEN

  1. Ga naar het Instagram-profiel van je bedrijf en tik op.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Tik op Bedrijf en vervolgens op Shopping.
  4. Selecteer de Productcatalogus die je wilt koppelen aan je account.
  5. Selecteer Klaar.
Lees ook:   Hoe krijg je overmaat van suiker?

Hoe verwijs je naar een handleiding APA?

Volgens de APA-richtlijnen moet in de tekst kort naar een bron worden verwezen door de auteur en het jaar van publicatie te vermelden. Iedere bron waarnaar in de tekst wordt verwezen moet terugkomen in de literatuurlijst aan het einde van de tekst.

Ga in je internetbrowser naar de foto of video die je zichtbaar wilt maken, bijvoorbeeld https://www.instagram.com/p/BH2HlSyAb6A. Klik rechtsonderin op de drie bolletjes (zie afbeelding rechts). Klik vervolgens op de tweede optie ‘insluiten’.

Is Instagram een bron?

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en kunnen ook een bron van informatie zijn. Na eerdere berichten over Twitter, Pinterest, Wikipedia en YouTube geeft dit blogbericht antwoord op de vraag: hoe verwijs je naar een bericht op Instagram?

Related Posts