Hoe werkt de afstandsbediening van Apple TV?

Hoe werkt de afstandsbediening van Apple TV?

Bedienen met de Siri Remote Bij Apple TV krijg je een Siri Remote meegeleverd. Deze afstandsbediening heeft een touchpad waarmee je snel door al je apps navigeert. Ook spoel je gemakkelijk een paar seconden terug in je favoriete film. Met de Menu knop ga je snel 1 scherm terug of naar het menu.

Hoe herstart ik Apple TV?

Een Apple TV herstarten Met uw Siri Remote (1e generatie) of Apple TV Remote (1e generatie):* houd de knoppen ‘Menu’ en ‘TV/Bedieningspaneel’ ingedrukt. Laat los zodra het statuslampje op het apparaat begint te knipperen. Met uw Apple Remote (aluminium of wit): houd de knop ‘Menu’ en de omlaagknop ingedrukt.

Hoe verbind je een Apple TV afstandsbediening?

Siri Remote of Apple TV Remote*

  1. Richt de afstandsbediening op de Apple TV op een afstand van ongeveer 7 cm.
  2. Houd de Menu-knop of Terug-knop en de volume-omhoogknop vijf seconden ingedrukt.
  3. Leg de afstandsbediening op de Apple TV als u hierom wordt gevraagd om de koppeling te voltooien.
Lees ook:   How can I confirm my British citizenship?

Welke batterij in Apple TV afstandsbediening?

Draai de batterijklep linksom met een muntstuk om de klep te openen. Verwijder de oude batterij. Plaats de nieuwe CR2032 of BR2032 lithium knoopcelbatterij van 3 V met de positieve pool naar boven (deze batterijen zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronicawinkels en supermarkten).

Hoe Apple TV bedienen met iPhone?

Open het bedieningspaneel van je iPhone of iPad en tik op de Apple TV Remote. Tik in de lijst die verschijnt op jouw Apple TV of smart tv. Voer de code in die je op het scherm van je tv ziet. Jouw iPhone of iPad app is nu beschikbaar als afstandsbediening voor jouw smart tv of Apple TV.

Hoe werkt de Remote app?

Zodra je de app opstart, druk je gewoon op ‘Add’ en daarna selecteer je de fabrikant van je televisie. Vervolgens wordt je smartphonescherm een afstandsbediening. ASmart laadt hierop alle mogelijke instellingsmogelijkheden voor de tv’s van de fabrikant in.

Deze afstandsbediening heeft een touchpad waarmee je snel door al je apps navigeert. Ook spoel je gemakkelijk een paar seconden terug in je favoriete film. Met de Menu knop ga je snel 1 scherm terug of naar het menu. Druk 2 keer op de thuisknop om gemakkelijk door al je apps te swipen.

Related Posts