Hoe werkt de LOI?

Hoe werkt de LOI?

Zo werkt studeren bij de LOI. Bij de LOI stellen we niet de opleiding maar de student centraal. De leerstof, begeleiding en innovatieve online studietools passen zich aan jou aan in plaats van andersom. Niet op de laatste plaats omdat je kunt studeren op de manier die het beste bij je past: klassikaal of thuis.

Hoe lang duurt een LOI opleiding?

Bepaal zelf hoeveel uur je studeert Handig als je snel klaar wilt zijn, maar ook als het wat langer mag duren. Je mag namelijk bij alle LOI-opleidingen langer over je studie doen, zonder extra kosten. Dit geldt altijd voor minimaal zes maanden en loopt bij sommige opleidingen op tot twee jaar.

Hoe werkt thuis studeren?

Bij een thuisstudie heb je geen hoorcolleges of werkgroepen, hoewel sommige opleidingen klassikaal les wel aanbieden. Bij sommige studies heb je ook huiswerk wat je naar een docent op kunt sturen. Zo krijg je toch persoonlijke begeleiding. Sommige thuisstudie opleidingen bieden geen docent.

Wat is een LOI opleiding?

Leidse Onderwijsinstellingen (LOI) is een Nederlandse commerciële onderwijsinstelling die afstandsonderwijs en klassikaal onderwijs verzorgt. Het hoofdkantoor is gevestigd te Leiderdorp.

Hoe zeg je LOI op?

De Studieovereenkomst kan na aanvang van de Opleiding door de Klant uitsluitend schriftelijk of per e-mail worden beëindigd. In het geval van opzegging per e-mail of brief geldt de datum van ontvangst van de e-mail of brief door de LOI.

Kan ik LOI stopzetten?

Een overeenkomst tussen een particulier en een opleider zoals de LOI of NCOI wordt juridisch een ‘overeenkomst van opdracht’ genoemd. Zo’n overeenkomst mag u op grond van de wet altijd opzeggen. U hoeft niet uit te leggen waarom u dat wilt. Als u opzegt; hoeft u geen boete of schadevergoeding te betalen.

Wat heb je nodig voor een thuisstudie?

Je studeert namelijk nog steeds voor een wettelijk erkend mbo-diploma. Alleen de manier waarop je studeert is anders. Bij een thuisstudie maak je vooral gebruik van online studietools. In een persoonlijke online leeromgeving vind je studiemateriaal, video’s, opdrachten en kun je vragen stellen aan je docent.

Hoe ziet een thuisstudie eruit?

Een thuisstudie wil niet veel meer zeggen dan het volgen van een studie (cursus of opleiding) vanuit thuis. Daarnaast zijn er de begrippen afstandsonderwijs en schriftelijke opleiding. Thuisstudies zijn er voor o.a. taalcursussen, beroepscursussen, hobbycursussen, etc.

https://www.youtube.com/watch?v=534CqqqCRJQ

Related Posts