Hoe werkt een ingebouwde Chromecast?

Hoe werkt een ingebouwde Chromecast?

Wanneer je televisie, soundbar of mediaspeler Chromecast built-in heeft, dan heb je dus geen losse Chromecast meer nodig om content te kunnen casten. Casten is het principe van content projecteren op een andere scherm dan het bronapparaat: vanaf je smartphone op je tv, bijvoorbeeld.

Waarom geen verbinding met Chromecast?

De verbinding tussen de telefoon en Chromecast verbreken en opnieuw verbinding maken kan ook helpen. Of even de App helemaal sluiten en opnieuw verbinding maken. Herstart de Chromecast door even de USB stekker eruit te halen. Na een paar seconden kan je weer verbinding maken zal de Chromecast opnieuw opstarten.

Waarom kan ik niet meer casten naar tv?

Als u problemen ondervindt met het casten van video via de ingebouwde Chromecast-functionaliteit (voorheen Google Cast) naar uw Android TV, controleert u of u de nieuwste versie van de Google Cast-receiver gebruikt.

Heeft Samsung ingebouwde Chromecast?

TV-merken met vaak een Chromecast onder de motorkap Merken als Philips, Samsung en Sony springen hier tussenuit. Het heeft ook vaak te maken met het besturingssysteem: vaak is er sprake van een ingebouwde Chromecast bij smart TV’s die draaien op Android TV: Google’s eigen TV-platform.

Lees ook:   Wat is gematigd monisme?

Hoe werkt ingebouwde Chromecast Philips?

TV’s van Philips met Android en ingebouwde Chromecast bieden de mogelijkheid om films, presentaties en meer draadloos te casten vanaf slimme apparaten. Tik op het Chromecast-pictogram op uw slimme apparaat om te beginnen met streamen van de inhoud van honderden apps met een cast-optie.

Hoe krijg ik verbinding met chromecast?

Chromecast

  1. Sluit de Chromecast aan en ga naar chromecast.com/setup.
  2. Verbind de Chromecast met je wifi-netwerk.
  3. Tik op het cast-icoon in een app die werkt met Cast.

Hoe verbind je een chromecast met je tv?

Chromecast

  1. Sluit het ene uiteinde van de USB-stroomkabel aan op de Chromecast en het andere uiteinde op de voedingsadapter. Gebruik de meegeleverde USB-stroomkabel en voedingsadapter voor de beste prestaties.
  2. Sluit de Chromecast aan op een vrije HDMI-ingang op uw tv.
  3. Sluit de voedingsadapter aan op een stopcontact.

Kan niet meer streamen naar Sony TV?

Problemen bij het casten naar de tv met Chromecast ingebouwd

  • Wis de gegevens en de cache in de ‘Chromecast ingebouwd’-app. Vanaf het startscherm:
  • Start de tv opnieuw op door de groene Stand-by-toets op de afstandsbediening langer dan 5 seconden ingedrukt te houden en los te laten zodra het tv-scherm zwart wordt.

Related Posts