Hoe werkt Livetekst ios15?

Hoe werkt Livetekst ios15?

Met iOS 15 kunt u Livetekst gebruiken om tekst in foto’s te kopiëren en te delen, talen te vertalen, te bellen en meer….Bellen of een e-mail versturen

  • Ga naar de Foto’s-app en selecteer een foto, of selecteer een afbeelding online.
  • Tik op het telefoonnummer of e-mailadres.
  • Tik vervolgens op ‘Bel’ of ‘Verstuur bericht’.

Waarom ios15?

iOS 15 is sinds 20 september te downloaden en zit vol vernieuwingen. De update brengt onder meer een nieuwe focusmodus, een nieuwe Weer-app, een vernieuwing van de Safari-browser en uitbreidingen voor FaceTime.

Hoe kan ik tekst inspreken?

Gesproken tekst invoeren

  1. Installeer Gboard op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een app waarin u kunt typen, zoals Gmail of Keep.
  3. Tik op een plek waar u tekst kunt invoeren.
  4. Tik bovenaan uw toetsenbord op Microfoon. en houd het icoon vast.
  5. Als u ‘Begin nu te spreken’ ziet, zegt u wat u wilt schrijven.

Wat is een dicteerfunctie?

Dicteerfunctie op de smartphone Zet op dezelfde manier uw smartphone aan het werk met de dicteerfunctie. Spreek tegen de telefoon, in plaats van een stuk te typen. De smartphone zet vervolgens uw spraak om in geschreven tekst. De functie werkt alleen als u verbonden bent met internet.

Wat is anders aan iOS 15?

Je kan vanaf iOS 15 ook FaceTimen via Android, dankzij een openbare FaceTime-link. Je kunt zelfs een FaceTime-gesprek inplannen via de agenda. Ook voor de beeld- en audiokwaliteit zijn er verbeteringen. Je kan FaceTimen in Spatial Audio en het ondersteunt de portretmodus.

Wat is nieuw in iOS 14?

iOS 14 biedt op de iPhone een geheel nieuwe weergave met opnieuw ontworpen widgets op het beginscherm, een nieuwe manier om apps automatisch te ordenen met de appbibliotheek en een compact ontwerp voor telefoongesprekken en Siri.

Hoe spraak omzetten naar tekst?

Je kunt op je Android telefoon een Google toetsenbord instellen dat gebruik kan maken van spraakinvoer. Zo kun je spraak omzetten in tekst zonder een WhatsApp of Gmail bericht te typen. Dit betekent dat je onderweg, of waar dan ook, WhatsApp berichten kunt dicteren.

Wat is live tekst?

De Live Text-functie werkt hetzelfde als Google Lens en maakt het extraheren van tekst uit afbeeldingen (of bijna alles om je heen) een behoorlijk intuïtieve aangelegenheid. Richt uw camera op een object om een ​​telefoonnummer, e-mailadres, routebeschrijving in Apple Maps en meer te extraheren.

Related Posts