Hoe word je paardrij instructeur?

Hoe word je paardrij instructeur?

Je begint met de opleiding Aspirant Instructeur, dan volg je de opleiding Instructeur Basissport en als je wilt, kun je doorstromen naar de opleiding Instructeur Wedstrijdsport (afhankelijk van je wedstrijdprestaties).

Wat doet een instructeur mbo?

Als instructeur mbo geef je studenten instructie, begeleiding en training. Je bent geduldig en staat graag voor de klas. Je werkt graag met mbo-studenten. Je brengt mbo-studenten actuele kennis uit de praktijk bij.

Wat verdient een instructeur mbo?

De Theorie- en Praktijkinstructeur verdient in schaal 9 tussen de €2243 en €3302 bruto per maand. Verder zijn in het onderwijs gunstige regelingen omtrent ouderschapsverlof en parttime werken van toepassing en krijgen werknemers voldoende (bij)scholingsmogelijkheden.

Wat is instructeur onderwijs?

Instructeurs zijn over het algemeen verantwoordelijk voor de praktijkonderdelen van de opleiding. Een instructeur geeft zelfstandig (delen van) lessen, maar altijd onder de verantwoordelijkheid van een docent of het onderwijsteam. Het is aan het team om de rolverdeling van de docent en de instructeur goed te regelen.

Lees ook:   Hoe lang deed de Titanic over zinken?

Welk niveau heb je nodig om paardrij instructeur te worden?

Heb je al enige ervaring als instructeur op niveau 3, heb je het diploma Basissport Allround of Manege behaald met een 7 voor Trainen van paarden en Geven van lessen, rijd je eventing en geef je les aan combinaties die eventing rijden, dan is de opleiding Instructeur Basissport Eventing de opleiding om je meer te …

Wie mag EHBO cursus geven?

Dit kan in dienst van een organisatie, maar ook op freelance basis. Je wordt ingeschreven bij het Rode Kruis als instructeur en je mag alle cursussen over EHBO geven, zowel de curssen EHBO voor volwassenen en de cursus EHBO bij baby’s & kinderen.

Wat verdient een instructeur vmbo?

HBO opleidingsniveau levert € 3.420,- per maand op. Met een MBO opleiding ontvang je € 2.980, LBO / VMBO niveau resulteert in een salaris van € 2.860,-.

Related Posts