Hoe zeg ik mijn postbus op?

Hoe zeg ik mijn postbus op?

Je kunt je postbus niet telefonisch opzeggen. Geen account of ben je consument? Dan kun je gebruikmaken van het opzegformulier. Je hoeft de sleutels van je postbus niet terug te geven.

Wat stuur je naar een postbus?

In principe kunnen alle soorten post naar een postbus worden gestuurd, behalve post waarvoor je moet betalen bij ontvangst.

Wat betekent postbusnummer?

Een postbus is een voorziening in veel landen om postzendingen op te slaan, die door de geadresseerde wordt gehuurd. Iedere postbus heeft een nummer, dat tegelijk het postadres vormt. Een postbusnummer bestaat uit minimaal één en maximaal vijf cijfers.

Is een postbus anoniem?

Je kunt jouw Postbox gebruiken, met een alias of een verzonnen naam. Je weet dan zeker dat jouw naam en adres niet zomaar bekend worden. En daardoor ook niet op straat komen te liggen.

Hoe lang duurt een briefadres?

Hoe lang duurt het? U krijgt na 5 weken per post bericht of uw briefadres is toegekend of afgewezen.

Hoe lang briefadres?

Een briefadres wordt voor een periode van maximaal één jaar afgegeven. 2. Op gemotiveerd schriftelijk verzoek, ingediend voor het verstrijken van een termijn, kan de termijn van één jaar twee keer met een periode van zes maanden worden verlengd.

Hoe stuur je iets naar een PO Box?

Je kunt aangetekende post en pakketten sturen naar een postbus. We leveren de post dan af bij een PostNL-punt. De geadresseerde ontvangt vervolgens een kaartje in zijn postbus met het adres van het PostNL-punt waar hij de post kan ophalen. Voor alle zekerheid vragen we hem ook om zich te legitimeren.

Heeft een postbusnummer een postzegel nodig?

PostNL heeft natuurlijk een mooie pgina gereed staan voor al deze antwoorden, maar ook wij kunnen het u vertellen: Als u een brief stuurt naar een postbus adres dan kost het u postzegels naar gelang het gewicht van die brief. Stuurt u de brief naar een adres met antwoordnummer, dan hoeft u geen postzegel te plakken.

Related Posts