Hoe zet je ondertiteling op tv?

Hoe zet je ondertiteling op tv?

Ondertiteling aanzetten

  1. Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  2. Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.

Wat is de teletekst-knop?

De teletekstondertiteling van Eén, Ketnet en Canvas vindt u op teletekstpagina 888. Alle recente tv-toestellen (jonger dan 10 jaar) hebben teletekst. Zet uw televisie aan en kies de zender die u wilt bekijken. Schakel met uw afstandsbediening teletekst in: de toets met het rechthoekje met drie lijntjes erin.

Hoe zet je ondertiteling uit op LG tv?

Zoek in de instellingen naar persoonlijke opties zoals Toegankelijkheid, Profielen of Audio instellingen. Navigeer naar de optie: Gesproken ondertiteling slechtzienden (ookwel; GOS) en schakel deze uit.

Lees ook:   Welke landen liggen rond India?

Hoe krijg ik teletekst weg?

Per ongeluk heb ik op teletekstknop gedrukt. Hoe krijg ik teletekst weer uit? Hallo @Martnancy70 , Als je de witte afstandsbediening hebt druk je op de tv-knop die naast de menu-knop zit.

Waar zit teletekst op Samsung afstandsbediening?

Waar vind ik teletekst via de Samsung Smart remote? De teletekst knop zit verstopt onder de cijfertoets. Open het numerieke toetsenbord en navigeer uiterst links, hier vind je de teletekst knop.

Hoe werkt teletekst?

Teletekst is een oproepbare informatiebron via de televisie. Het teletekstsignaal wordt met de normale televisie-uitzending meegestuurd in de beeldlijnen die buiten het normale beeld vallen. Ook kunnen hiermee de Nederlandstalige televisieprogramma’s van ondertiteling voorzien worden (Teletekst-pagina 888). …

Waar zit teletekst op de afstandsbediening?

Analoge televisie Pak de afstandsbediening van de televisie. Schakel naar NPO 1, 2 of 3. Druk op de knop met het Teletekst-symbool. Dit is meestal een rechthoek met drie liggende streepjes erin.

Related Posts