Hoe zet je reservekopie terug op nieuwe iPhone?

Hoe zet je reservekopie terug op nieuwe iPhone?

Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten

  1. Schakel het apparaat in.
  2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm ‘Apps en gegevens’ komt.
  3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
  4. Kies een reservekopie.
  5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen.

Wat betekent reservekopie versleutelen?

Reservekopieën van de gespreksgeschiedenis zijn binnenkort met een wachtwoord te versleutelen. Als berichten worden onderschept, zijn ze versleuteld en niet te bekijken. Die versleuteling is er nadrukkelijk niet bij de reservekopie. Op iPhones wordt die kopie opgeslagen op iCloud, op Android op Google Drive.

Kan reservekopie iPhone niet verwijderen?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘[uw naam]’ en tik vervolgens op ‘iCloud’. Tik op ‘Beheer opslag’ > ‘Reservekopieën’. Tik op de naam van het apparaat waarvan u de reservekopie wilt verwijderen. Tik op ‘Verwijder reservekopie’ > ‘Schakel uit en verwijder’.

Lees ook:   Welke F1 auto heeft een Mercedes motor?

Kan iCloud-reservekopie niet vinden?

Schakel iCloud Drive uit en weer in. Ga op je iPhone naar Instellingen > tik op je naam > iCloud > schakel iCloud Drive uit en weer in. Log uit bij iCloud en start je iPhone opnieuw op door deze uit en weer aan te zetten. Log vervolgens in bij iCloud en probeer opnieuw te herstellen.

Welk wachtwoord voor reservekopie itunes?

Ga naar het tabblad ‘Algemeen’ of ‘Overzicht’ en selecteer ‘Versleutel lokale reservekopieën’ onder het gedeelte ‘Reservekopieën’. Maak een wachtwoord aan wanneer u hierom wordt gevraagd. Maak een wachtwoord aan dat u gemakkelijk kunt onthouden of schrijf het op en bewaar het op een veilige plaats.

Hoe groot is reservekopie iPhone?

Deze wordt gebruikt voor reservekopieën van je mobiele apparaten, iCloud Drive (bestandsopslag), eventueel iCloud-fotobibliotheek en een aantal gegevens van apps. Het formaat hiervan kan nogal oplopen. 5 GB is over het algemeen net genoeg om één of twee reservekopieën, chat-berichten en wat foto’s in op te slaan.

Related Posts