Hoe zet je Ziggo tv op pauze?

Hoe zet je Ziggo tv op pauze?

Dit kan wel via de Mediabox XL, want die heeft daarvoor speciaal ingebouwde tuners die het restant van de uitzending direct opnemen zodat je alles verder kan kijken vanaf het gepauzeerde moment.Je kan wel het programma via de Ziggo GO app door middel van Replay TV terugkijken en dan pauzeren.

Hoe zet je de tv op pauze?

Hoe kan ik Live TV pauzeren?

 1. Inleiding. Tijdens een live uitzending kunt u een pauze inlassen.
 2. Uitzending pauzeren. Druk op [ PAUZE / PLAY ] .
 3. Uitzending verder bekijken. Druk weer op [ PAUZE / PLAY ] .
 4. Uitzending terugspoelen. Druk op [ TERUGSPOELEN ] .
 5. Uitzending vooruitspoelen.
 6. Terugkeren naar de live uitzending.

Kan niet doorspoelen KPN?

Helaas is het vanwege commerciële doeleinden niet mogelijk om programma’s door te spoelen van RTL en SBS. Echter is het wel mogelijk om alle programma’s gratis terug te kijken. Tip: Met het Opnemen pakket van KPN kun je uiteraard wel gewoon doorspoelen wanneer je programma’s hebt opgenomen.

Hoe kan je iets terug kijken op Ziggo?

Als er bij een programma een Ziggo Replay TV icoon staat (Een play-knop met een pijltje eromheen) kan je een programma terugkijken tot 7 dagen nadat het is uitgezonden. Klik op een programma met Ziggo Replay TV icoon dat je wil terugkijken.

Hoe zet je Samsung tv op pauze?

Richt dan de One Remote op de afstandsbedieningssensor van de tv. Druk vervolgens de Selecteer en de Speel/pauze knop minimaal 3 seconden tegelijkertijd in.

Waarom kan ik niet inloggen bij KPN iTV?

TV kijken via de app of browser lukt niet. Je moet een Interactieve TV abonnement hebben. Onderweg of op een andere locatie moet je inloggen op de iTV app met je abonnementsnummer en pincode.

Kan niet inloggen op KPN iTV?

Als je met je MijnKPN account wilt inloggen op iTV Online, zorg er dan voor dat dit het account is waar de vaste diensten van KPN aan gekoppeld zijn. Anders zal het niet werken. Mochten de vaste diensten nog niet aan je MijnKPN account gekoppeld zijn, ga in je MijnKPN dan naar Producten > Product toevoegen.

Wat kost uitzending gemist?

NPO Plus is een extra service waar je tegen betaling van € 2,95 per maand programma’s langer kunt terugkijken, of soms al eerder kunt bingewatchen.

Waar staan opgenomen programma’s Ziggo?

Ga in het hoofdmenu naar Bewaard.

 • Selecteer een opname.
 • Druk op.
 • Kies voor Kijk.
 • Eventueel krijg je de keuze om vanaf het begin te kijken of om verder te kijken.
 • Je kunt het kijken stoppen of onderbreken door op een willekeurige knop van de afstandsbediening te drukken of de box uit te schakelen.
 • Related Posts