Hoe zoek je op datum in Gmail?

Hoe zoek je op datum in Gmail?

Om een bericht op te sporen dat je na een bepaalde datum ontvangen hebt, kun je dit in de zoekbalk typen: after:JJJJ/MM/DD. Vervang de letters door een datum. Typ bijvoorbeeld after:2015/03/29 om e-mails van na 29 maart 2015 te doorzoeken. In plaats van after kun je ook het woord “newer” gebruiken.

Kun je twee e mailadressen hebben?

Een extra Gmail adres aanmaken is eigenlijk helemaal niet nodig. Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet.

Kan niet zoeken in Gmail?

Als je zoekt via Gmail Go, werkt zoeken niet als je offline bent.

 • Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
 • Tik bovenaan in het zoekvak op Berichten doorzoeken.
 • Geef zoekcriteria op.
 • Tik op Zoeken .

Hoe maak ik nog een emailadres aan?

Hoe maak je een e-mailadres aan?

 1. Stap 1: kies een e-mailadres. Open de aanmeldpagina van Hotmail / Outlook.
 2. Stap 2: kies een wachtwoord.
 3. Stap 3: gegevens invoeren.
 4. Stap 4: persoonlijke voorkeuren.
 5. Stap 5: aan de slag.
 6. Stap 1: maak een Google account aan.
 7. Stap 2: gegevens invoeren.
 8. Stap 3: ga akkoord met de servicevoorwaarden.

Om naar e-mails te zoeken na een bepaalde datum, typt una: JJJJ / MM / DDin het zoekvak en druk op Enter, nadat u de datumnotatie heeft vervangen door de werkelijke datum waarin u geïnteresseerd bent.

Is drafts verwijderen?

Klik op het dashboard icoon en kies voor sitemap. Klik bovenin op options en include system pages. Nu zien we drafts en kunnen we ze een voor een verwijderen. De drafts gaan naar de trash map, waar ze nog bewaard worden.

Hoe doe je Gmail prullenbak leegmaken?

Stap 3: Gmail prullenbak leegmaken. Ga naar de Gmail prullenbak om ook deze te legen. Weer via Zoeken, Commando is nu: in:trash. Kies ervoor om de hele verzameling aan Gmail te selecteren en kies voor deleten / alle gmail wissen. Zo is je Prullenbak ook leeg. Je Gmail inbox is nu opgeruimd!

Hoe kan ik mijn Gmail mails verwijderen?

Stap 3: Gmail mails verwijderen. Ga naar de Gmail prullenbak om deze te legen. Weer via Zoeken, Commando: in:trash . Kies ervoor om de hele verzameling aan Gmail te selecteren en kies voor deleten / alle gmail wissen. Je Gmail inbox is opgeruimd.

Hoe kun je spam verwijderen in Gmail?

Klik op de link Spam aan de linkerkant van de Gmail-pagina. (Indien je Spam niet aan de linkerkant van je Gmail-pagina ziet staan, klik dan op het drop-downmenu Meer onderaan de lijst met labels.) 3 Selecteer de berichten die je wilt verwijderen en klik op Permanent Verwijderen.

Related Posts