Hoelang bestaat Pon?

Hoelang bestaat Pon?

41 jaar (1980)Pon Holdings / Leeftijd

Is Pon beursgenoteerd?

De tweede reden voor de relatieve stilte rondom Pon is dat het niet beursgenoteerd is. De gelijknamige familie is nog steeds volledig eigenaar. Een beursnotering zorgt doorgaans voor veel publiciteit, ook al is het product of de dienst van onderneming niet gericht op de consument.

Waar woont Pon?

Pon Holdings maakte onlangs bekend dat het de Friese fietsenfabrikant Accell wil overnemen. Het bedrijf heeft Gazelle al in bezit en moet zo de grootste fietsenfabrikant ter wereld worden. De grootaandeelhouder van het concern woont in Feerwerd en zijn naam is Wijnand Pon.

Welke merken vallen onder Pon?

Pon Dealer Groep is de officiële merkdealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en VW Bedrijfswagens. Daarnaast bieden wij ook zakelijke lease en schadeherstel aan voor alle automerken.

Lees ook:   Wat is de normale temperatuur van de lichaamstemperatuur?

Hoeveel vestigingen heeft Pon?

Pon Holdings BV is met bijna 13.000 medewerkers bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen één van Nederlands grootste familiebedrijven.

Hoeveel medewerkers heeft Pon?

We zijn een van de grootste bedrijven in Nederland met een omzet van meer dan € 7,3 miljard en ruim 12.000 medewerkers wereldwijd, van wie 6.000 in Nederland. Pon werkt vanuit honderden locaties in 36 landen.

Hoeveel bedrijven heeft Pon?

Pon Holdings is een Nederlands familiebedrijf dat wereldwijd actief is. Het is een van de grootste bedrijven in Nederland met een omzet van meer dan € 7,5 miljard en ruim 12.000 medewerkers in 36 landen, van wie 6000 in Nederland.

Wie is de eigenaar van Pon?

Pon Holdings werd door Mijndert Pon in 1895 opgericht in Amersfoort. 1895: Mijndert Pon, vader van Ben Pon (senior), leidde een fietsenmakersbedrijf. Zijn zonen Ben en Wijnand werden eigenaren van dat bedrijf. In 2016 schikte het bedrijf voor 12 miljoen euro een corruptieonderzoek rond politie- en legerauto’s.

Lees ook:   Wat is de gemiddelde temperatuur in Zuid Afrika?

Welke automerken Pon?

We vertegenwoordigen de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en luxeautomerken als Porsche, Bugatti, Bentley en Lamborghini in Europa en voor luxeauto’s in de USA.

Welke bedrijven heeft Pon?

In Nederland is Pon Holdings onder andere importeur van auto’s van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Lamborghini en Porsche en eigenaar van de fietsmerken Gazelle, Santa Cruz Bicycles, Cervélo en Union.

Wie is de importeur van Volkswagen?

Pon is landelijke importeur van het automerk Volkswagen in Nederland sinds 1947.

Related Posts