Hoeveel calorieen zit er in een gevulde koek?

Hoeveel calorieën zit er in een gevulde koek?

1 stuks groot (60 gram) gevulde koek bevat:

Energie 246 kcal
Vet 9,4 g
– waarvan verzadigd 4 g
Koolhydraten 36,1 g
– waarvan suikers 19 g

Welke koekjes bevatten de minste calorieën?

Je kunt hier in aflezen dat een lange vinger en een mariabiscuitje de minste calorieën bevatten, maar wist je dat zelf koekjes bakken veel gezonder is ondanks dat je dan veelal roomboter gebruikt.

Is een gevulde koek gezond?

Er zit 9,4 gram vet in 1 stuks groot (60 gram) gevulde koek, waarvan 4 gram verzadigd vet. Voor je hart en bloedvaten is het gezond om vooral producten te kiezen met veel onverzadigde vetten. Onverzadigd vet zit bijvoorbeeld in olie, halvarine, vloeibare bak- en braadproducten, avocado, noten en (vette) vis.

Hoeveel calorieën zit er in een roomboter Vulkoek?

tarwezetmeel

Voedingswaarden per 100 g per 70 g
kcal 410 kcal 287
Vetten 15.7 g 11.0 g
Waarvan verzadigd 9.6 g 6.7 g
Koolhydraten 61.3 g 42.9 g

Hoeveel suiker zit er in een volkoren biscuit?

In onze caloriechecker hieronder kom je te weten hoeveel vet, verzadigd vet, eiwit, koolhydraten, suikers en vezels erin zit….1 groot (10 gram) biscuit bevat:

Energie 44 kcal
– waarvan verzadigd 0,5 g
Koolhydraten 7,6 g
– waarvan suikers 1,9 g
Vezels 0,2 g

Is een biscuit gezond?

Een tussendoortje geldt als gezond wanneer het minder dan 30% vet bevat. De meeste producenten houden zich hieraan. Het zijn voornamelijk de melkbiscuits, mueslirepen en hartige biscuits die meer dan 30% vet bevatten. Gemiddeld bevat een tussendoortje per 100 gram 6 suikerklontjes.

Is volkoren beschuit gezond?

Wanneer je gewoon de ‘gezondste’ keuze wil maken, kun je kiezen voor ‘Bolletje Beschuit Volkoren’, deze bevat relatief veel vezels en eiwitten en relatief weinig (verzadigd) vetten. Vergeet bij het maken van je keuze echter nooit om te kiezen wat voor jou goed voelt en wat jouw persoonlijke voorkeur is.

Related Posts