Hoeveel kost een capture card?

Hoeveel kost een capture card?

1080p. Voor een 1080p input raden wij de Elgato HD60S en Elgato HD60 Pro aan. Die eerste variant is goedkoper en een externe capture card, terwijl de HD60 Pro wat duurder is en intern. De Elgato HD60S kost je zo een 130 euro, terwijl de HD 60 Pro je zo een 180 euro kost.

Wat kun je met een capture card?

Je videokaart stelt jouw in staat spelletjes te spelen, video te bewerken, filmpjes te kijken op youtube etc via jouw pc. Een capturecard stelt jouw in staat om beelden van andere bronnen af te nemen, bijvoorbeeld je PS, deze te verwerken en te versturen naar waar jij dat wil, in dit geval je pc.

Wat doet een Elgato?

Met de Elgato Game Capture HD maak je video-opnames in Full HD van je gameplay op welke console dan ook. Bewerk deze via de downloadbare Elgato-software op je Mac of pc en deel ze met je vrienden of jouw favoriete community. Of stream de actie live naar Twitch of XSplit.

Hoe werkt een Streamdeck?

Met een enkele druk op de knop verstuur je geprogrammeerde tweets en chatberichten, bijvoorbeeld wanneer de stream live komt. Speel verschillende GIFs, video’s of geluiden af tijdens je livestream met de 15 touch knoppen. Het duurt even voordat je de Stream deck helemaal zelf hebt ingesteld.

Wat kan je doen met een Streamdeck?

Het apparaatje bevat slechts zes knoppen in vergelijking met de vijftien knoppen op de grotere versie. De toetsen kunnen geprogrammeerd worden om verschillende acties uit te voeren. Het schakelen tussen scènes in Open Broadcaster Software (OBS), een GIF spelen of het beheren van een chatroom kun je per toets instellen.

Wat heb je nodig om te streamen ps4?

Bij het streamen moet je ook gebruik maken van een streaming app zoals XSplit, OBS, Streamlabs OBS. Die apps download je via hun eigen site.

Hoe start je met streamen?

  1. Maak een Twitch of YouTube kanaal aan. Vroeger waren alleen de beste gamers ter wereld bekend bij het grote publiek.
  2. Haal de juiste spullen in huis.
  3. Speel op een krachtige pc.
  4. Kies een game capture.
  5. Gebruik een stream deck.
  6. Zorg voor een stabiele internetverbinding.
  7. Communiceer met gaming headsets.
  8. Een vette gaming muis.

Wat voor PC heb je nodig om te streamen?

Voor het streamen naar twitch of youtube wordt er geadviseerd om minimaal 8GB werkgeheugen te gebruiken. Stel nu jouw GAME PC samen!

Related Posts