Hoeveel mensen kunnen in een zoom meeting?

Hoeveel mensen kunnen in een zoom meeting?

Met het Amerikaanse Zoom kun je gratis videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk. In de gratis versie kun je maximaal 40 minuten videobellen met een groep.

Wat heb je nodig voor een zoom meeting?

Voor een 1 op 1 Zoom meeting heb je slechts een laptop, desktop PC of mobiele telefoon nodig met een internetverbinding, camera en microfoon. Zoom meetings zijn dus bijna overal op te zetten. Wil je met meerdere personen in een ruimte video bellen, dan is een Zoom Room vereist.

Wat kost een Zoom abonnement?

Geen zorgen, Zoom is gratis. Tenminste, als je er mee kunt leven dat groepsgesprekken maximaal 40 minuten mogen duren. Ook kent de gratis variant andere beperkingen, zoals het ontbreken van de mogelijkheid om video’s op te slaan. Het goedkoopste betaalde pakket heet Zoom Pro en kost 13,99 euro per maand.

Welke Zoom abonnement?

Zoom gratis: deze laag is gratis. U kunt een onbeperkt aantal vergaderingen houden. Groepsbijeenkomsten met meerdere deelnemers mogen maximaal 40 minuten duren en vergaderingen kunnen niet worden opgenomen. Zoom Pro: deze laag kost $ 14,99 / £ 11,99 per maand en gastheer van de vergadering.

Hoe uitnodigen via Zoom?

Open de Zoom-app en start of neem deel aan een videoconferentie. Klik in de werkbalk van het vergadervenster op “ Deelnemers ”. De deelnemerskolom wordt vervolgens aan de rechterkant van het scherm geopend. Klik onderaan op ” Uitnodigen “.

Hoeveel hosts in Zoom?

Dus 2 coaches een meeting laten hosten? Ja, dat kan. Zoom heeft de optie om een co-host aan te stellen. Die kan dan hetzelfde in de meeting als de host.

Hoe maak je iemand host bij Zoom?

Wanneer de meeting van start gaat kun je iemand co-host maken door:

  1. In de meeting te klikken op de “…” en “make Co-Host” te selecteren.
  2. Een alternatief is om te klikken op “Manage participants”, de juiste deelnemer te selecteren en vervolgens te klikken op “make Co-Host”

Related Posts