Is bol com tweedehands betrouwbaar?

Is bol com tweedehands betrouwbaar?

Het handelsplatform laat vanaf dan alleen nog maar zakelijke verkopers toe. Sinds 2010 konden particulieren hun tweedehands multimedia slijten via de webwinkel. Bol.com zegt zich volledig te willen richten op een zakelijke verkoopomgeving en daarom sluit de verkoopmogelijkheid voor particulieren.

Waar vind ik oude boeken?

Boekwinkeltjes.nl Boekwinkeltjes.nl heeft zich ontwikkeld tot dé website voor de particuliere tweedehands boekenverkoop in Nederland en België. Maar ook grote aanbieders, zoals boekhandel De Slegte, vind je op boekwinkeltjes.nl. Met een aanbod van bijna 7 miljoen boeken vind je als koper vrijwel zeker wat je zoekt.

Wat kan je niet kopen op bol Com?

Ze vergeleken daarvoor de prijzen van ruim 1700 A-merken bij bol.com….Wat is duurder bij bol.com volgens de Consumentenbond?

  • Babyverzorgingsmerken als Natusan en Zwitsal.
  • Babyvoeding van Olvarit, Nutrilon en Hero Baby.
  • Drogisterij artikelen zoals douchegel, shampoo, tandpasta etc.
  • Materialen als verf, kit en lijm.

Is alles van Bol com betrouwbaar?

Bij bol.com bestel je veilig, ook bij externe verkopers. Wij behandelen je gegevens strikt vertrouwelijk en eisen dat ook van externe verkopers op bol.com. Betalen bij bol.com is 100% veilig; je betaalt altijd via beveiligde webpagina’s.

Hoe weet ik welke boeken ik nodig heb voor mijn studie?

De school of faculteit waar je je studie gaat volgen kan jou aan een boekenlijst helpen. Soms kan je die al vinden op de site van je school of studie. Meestal krijg je rond het begin van de zomervakantie een lijst met alle studieboeken die je het komende studiejaar nodig hebt.

Kan je op bol com opgelicht worden?

Bol.com heeft in december 2019 en januari 2020 in totaal ruim 750.000 euro betaald aan oplichters. Maar het rekeningnummer bleek van oplichters. Bol.com moet het bedrag nu alsnog aan Brabantia betalen, oordeelt de rechter in een zaak die Brabantia had aangespannen.

Related Posts