Is het boek spijt chronologisch?

Is het boek spijt chronologisch?

eindigt op bladzijde 144. 144-3= 141 bladzijdes heeft dit boek. En op de laatste bladzijde is ook duidelijk sprake van tijdvertraging. Alles wordt verteld in chronologische volgorde.

Waarom werd Jochem gepest?

Jochem wordt heel erg gepest op school, dat komt omdat hij zo dik is en omdat hij nooit voor zichzelf durft op te komen. Wat ze ook met Jochem doen, hij durft er nooit wat van te zeggen. Jochem wordt vooral door Sanne, Remco en Justin gepest.

Hoe eindigt het boek spijt?

Het verhaal eindigt dat David en Vera aan het zoenen zijn. Na een lange en moeilijke tijd hebben ze eindelijk wat met elkaar. Hoofdpersoon, Is 14 jaar, zit in de 2e klas van de middelbare school. Woont bij z’n beide ouders en broer Rolf.

Wie is de hoofdpersoon van het boek spijt?

Carry Slee
Schrei in der Stille/Auteurs

Wie is de tekenaar van het boek spijt?

De titel van het boek is spijt. De auteur van het boek is Carry Slee en is in 1996 door de uitgevers Van Holkema en Warendorf uitgegeven.. De illustrator heet Roelof van de Schans, hij heeft de kaft van het boek getekend en ontwerpt. David zit op de middelbare school, in de tweede klas.

Waar speelt het verhaal van spijt zich af?

4) Waar en wanneer speelt het verhaal zich af?: het verhaal speelt zich af in een stad met veel jongeren, verder in het verhaal staat er niet in welke stad of provincie ze wonen. Nienke woont zelf in Zandvoort maar waar David woont staat niet in niet boek. Het verhaal speelt zich af in deze tijd. 5) Is het boek Spijt!

Wat is het thema van het boek spijt?

Thema: Het thema van het boek spijt is pesten en zelfdoding. Samenvatting: Jochem wordt heel erg gepest op school, dat komt omdat hij zo dik is en nooit voor zichzelf opkomt.

Wie is de schrijver van het boek spijt?

Is Spijt van Carry Slee een C boek?

Spijt! is een boek van de Nederlandse schrijfster Carry Slee over een jongen die gepest wordt. In 1998 werd het boek bekroond met de Prijs van de Jonge Jury….Spijt! (boek)

Spijt!
Auteur(s) Carry Slee
Onderwerp Pesten
Genre drama
Uitgever Van Holkema & Warendorf

Related Posts