Kan geen berichten meer zien op Facebook?

Kan geen berichten meer zien op Facebook?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op ‘nieuwsoverzicht’ te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik ‘alles’ aan om van al je vrienden de berichten te zien. Wanneer je vrienden jou blokkeren krijg je ook hun feed niet binnen.

Waar vind ik de kalender op Facebook?

Je kunt checken of jij ook al over deze nieuwe weergave beschikt door naar de Evenementen pagina op Facebook te gaan en vervolgens aan de linker bovenkant van het scherm op de “Kalender” tab te klikken.

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op ‘nieuwsoverzicht’ te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik ‘alles’ aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Waar vind ik het menu op Facebook?

icoontje rechtsboven in de blauwe Facebook balk. Klik op ‘Facebook Instellingen’ en je komt op de een pagina waar je alle Facebook privacy instellingen kan aanpassen. Aan de linkerkant vind je een menu met verschillende onderdelen, zoals Algemeen, Beveiliging, Privacy, Tijdlijn en taggen, Blokkeren en Taal.

Wie kan zien waar ik op reageer op Facebook?

Om een reactie te verbergen, klik je op de 3 puntjes achter de reactie en kan je deze verbergen. Nu kan de reactie alleen gezien worden door de persoon die deze geplaatst heeft, zijn vrienden en personen die eventueel op de reactie reageerden.

Hoe kan ik mijn Facebook-account niet herstellen?

Selecteer Instellingen en privacy > Instellingen. Klik op Beveiliging en aanmelding. We kunnen accounts die zijn uitgeschakeld wegens ernstige schendingen van de richtlijnen voor de Facebook-community, niet herstellen. Volledige artikel bekijken · Deel dit artikel.

Is er geen storing bij Facebook?

Er is geen storing bij Facebook Facebook is een sociaal netwerk waar leden berichten kunnen delen met andere leden. Het biedt daarnaast een platform voor bedrijven en ontwikkelaars voor onder meer spellen. Ik heb een probleem met Facebook

Waarom hangt Facebook vast en laadt niet door?

Facebook hangt vast en laadt niet door. Hiervan is de oorzaak meestal de videokaart. U kunt veel proberen maar als Facebook voor de rest naar behoren werkt is het toch een noodzaak de grafishe videokaart te vervangen of het ramgeheugen uit te breiden. U kunt natuurlijk wel altijd proberen het probleem op te lossen met een andere browser.

Related Posts