Kan ik een mail uitgesteld versturen?

Kan ik een mail uitgesteld versturen?

Om je e-mail pas later te versturen kun je de functie ‘Bezorging uitstellen’ in Outlook gebruiken. Je verstuurt de e-mail gewoon zoals normaal, maar je e-mail wordt nog niet meteen verstuurd. Deze blijft nog even wachten in je Postvak UIT. Outlook verstuurt jouw mail vervolgens op het door jou ingestelde tijdstip.

Hoe voeg je een postbus toe aan Outlook?

Hoe voeg je een gedeelde (groeps-)mailbox toe in Outlook?

 1. Ga in Outlook naar Bestand – Accountinstellingen – Accountinstellingen.
 2. Selecteer in het tabblad E-mail je eigen mailbox en klik op Wijzigen.
 3. Klik op de knop Meer Instellingen.
 4. Selecteer het tabblad Geavanceerd en klik op Toevoegen.

Waarom kan ik geen email versturen in Outlook?

Als u controleert of uw accountinstellingen juist zijn, maar u nog steeds geen berichten kunt verzenden, kunt u SMTP-verificatie inschakelen. Klik in het menu Extra op Accounts. Selecteer het account in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster Accounts. Klik onder Server voor uitgaande e-mail op Meer opties.

Hoe stuur je een email door?

E-mail doorsturen

 1. Open de app Mail via de Startknop > Mail.
 2. Klik op de e-mail die u wilt doorsturen.
 3. Klik boven de e-mail op Doorsturen.
 4. Typ in het veld ‘Aan’ het e-mailadres van de gewenste ontvanger.
 5. Klik in het witte vlak boven het originele bericht en typ eventueel een begeleidend bericht.
Lees ook:   Wat is de Veiligheidsraad?

Wat wil postvak Uit zeggen?

P. In veel e-mailprogramma’s de map waar automatisch uitgaande berichten worden geplaatst nadat op de knop ‘Verzenden’ is geklikt. De uitgaande berichten blijven in deze map staan tot ze daadwerkelijk zijn verzonden.

De bezorging van één bericht uitstellen

 • Klik in het bericht op het tabblad Opties in de groep Meer opties op Bezorging .
 • Klik op Berichtopties.
 • Schakel onder Bezorgingsopties het selectievakje Niet bezorgen vóór in en klik vervolgens op de tijd en datum waarop u het bericht wilt laten bezorgen.

Kan je een mail inplannen Outlook?

Een bericht plannen dat later moet worden verzonden Stel uw e-mailbericht op en neem een of meer namen van geadresseerden op in de regel Aan:. Selecteer op de knop Verzenden de vervolgkeuzepijl> Later verzenden. Voer een tijd en datum in. Selecteer Verzenden.

Waarom blijft mail in postvak uit hangen?

Als een bericht in het Postvak UIT blijft staan, is dit meestal omdat het bericht een grote bijlage heeft. Klik op VERZENDEN/ONTVANGEN > Offline werken. Klik in het navigatiedeelvenster op Postvak UIT.

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Lees ook:   Wat is een oxidelaag?

Hoe automatisch mail versturen Outlook?

Een automatisch antwoord instellen

 1. Selecteer Bestand > Automatische antwoorden.
 2. Schakel in het dialoogvenster Automatische antwoorden het selectievakje Automatische antwoorden verzenden in.
 3. Typ op het tabblad Binnen mijn organisatie het antwoord dat u aan teamgenoten of collega’s wilt verzenden wanneer u afwezig bent.

Waar staat uitgestelde mail?

Klik op Opties (1) en vervolgens op Bezorging uitstellen (2). 2. Klik in het volgende scherm op de datum (3) en pas deze aan naar de gewenste verzenddatum. Stel vervolgens de tijd (4) in waarop je de e-mail wil verzenden.

Hoe kun je je menstruatie uitstellen?

Hoe stel ik mijn ongesteldheid uit?

 1. Gebruik je de gewone pil (de eenfase-combinatiepil), de hormoonring of de hormoonpleister om zwangerschap te voorkomen? Dan kan je de stopweek overslaan.
 2. Gebruik je geen voorbehoedmiddel met hormonen? Dan kan je een hormoon (progestageen) slikken om je ongesteldheid uit te stellen.

Hoe kun je je menstruatie uitstellen zonder de pil?

Een andere anticonceptie waarmee je ongesteldheid kunt uitstellen is de hormoonring of de hormoonpleister. Als je net zoals de pil de stopweek overslaat, kun je je ongesteldheid uitstellen. Met een ring of pleister kan dit maximaal 6 weken.

Lees ook:   Hoeveel is Shining Charizard Vmax waard?

Hoe stel ik mijn menstruatie uit zonder pil?

Neem je geen anticonceptiepil, dan krijg je progestageentabletten met norethisteron of lynestrenol voorgeschreven. Norethisteron wordt gestart ten minste 3 dagen voor het verwachte begin van de menstruatie. Je kunt het innemen zolang je de menstruatie wil uitstellen, met een maximum van 14 dagen.

Om je e-mail pas later te versturen kun je de functie ‘Bezorging uitstellen’ in Outlook gebruiken. Met deze functie stel je de datum en het tijdstip in waarop je de e-mail wil verzenden. Je verstuurt de e-mail gewoon zoals normaal, maar je e-mail wordt nog niet meteen verstuurd.

Hoe werkt SKEDit?

SKEDit moet je telefoon namelijk ontgrendelen alvorens het jouw app’je verstuurt naar het gewenste contact, op het gewenste tijdstip. Als je je telefoon zonder schermvergrendeling gebruikt, kan iedereen die hem oppakt zomaar toegang krijgen tot je apparaat.

Kan je een WhatsApp bericht later versturen?

Dat kan niet in Whatsapp zelf. Daar kun je een melding instellen. Je moet vervolgens nog wel even zelf WhatsApp openen en op ‘verzenden’ klikken.

Hoe pin je een chat op WhatsApp?

Op iPhone: Veeg naar rechts op de chat die je wilt vastzetten, tik daarna op Maak vast. Op Android: Tik en houd de chat ingedrukt die je wilt vastzetten, tik daarna op Chat vastzetten .

Related Posts