Kan ik zelf mijn accu reviseren?

Kan ik zelf mijn accu reviseren?

Het is sterk af te raden om als particulier zelf een accu te reviseren, zelfs als u een achtergrond heeft in de elektrotechniek of eerder met accu’s heeft gewerkt.

Hoe een Fietsbatterij reviseren?

Zelf een NiMh fietsaccu kan je makkelijk reviseren door de accu helemaal te ontladen en daarna weer op te laden. Dit is niet alleen een heel makkelijke methode, maar ook een heel doeltreffende methode.

Wat doe ik met mijn oude Fietsaccu?

Lever je accu altijd in bij een fietsenwinkel die is aangesloten bij Stibat of bij de milieustraat van je gemeente. Dan weet je zeker dat hij op een duurzame manier verwerkt wordt en niet op de verkeerde plek terechtkomt. Fietsaccu’s zitten vol metalen die hergebruikt kunnen worden, zoals koper, aluminium en nikkel.

Kan een Rih accu gereviseerd worden?

Er zijn 2 verschillende type accu’s van de RIH, de een kan zonder problemen gereviseerd worden. Bij de andere is het niet mogelijk. In een aantal gevallen is de accu ingegoten en weten wij voor de revisie of dit mogelijk is.

Wat kost Fietsaccu reviseren?

Prijsindicatie

24 Volt 36 Volt
11,6Ah €290,- €365,-
13Ah €330,- €415,-
14,5Ah €365,- €449,-
17Ah €395,- €495,-

Hoe lang duurt een Fietsaccu reviseren?

Doorlooptijd bij Fietsaccu-revisie.nl Op dit moment geldt dat wij een doorlooptijd hanteren van 5 – 10 werkdagen vanaf het moment dat de accu in het reparatiecentrum aangekomen is. Wij ontvangen uw accu doorgaans een dag nadat u deze opstuurt.

Is een e-bike milieuvriendelijk?

E-bike of speedpedelec. Altijd wind mee én veel beter voor het klimaat dan de auto. De elektrische fiets is een snel, milieuvriendelijk en goedkoop alternatief voor korte autoritten. Ideaal als het op de gewone fiets te ver is naar de supermarkt of je werk.

Related Posts